Notícies

Més de 200 esportistes seran reconeguts en la Festa de la Vela de la Comunitat Valenciana

 • ,

Més de 200 esportistes seran reconeguts en la Festa de la Vela de la Comunitat Valenciana, que se celebrarà el dissabte, 1 de febrer, en l’edifici Veles e Vents de la Marina Reial Joan Carles I de València. L’equip FVCV ha realitzat una de les seues millors temporades. En total seran més de 50 campionats autonòmics que premiaran a més de 120 esportistes. També es reconeixerà als més de 150 esportistes que es van destacar pels seus resultats nacionals i internacionals, amb més de 50 podis.

En esta festa, que arrancarà a les 18:30 hores, seran reconeguts més de 200 esportistes que es van destacar pels seus resultats esportius durant el 2013 tant en Creuer com en Vela Lleugera, el que suposa un saldo molt positiu respecte a temporades anteriors.

Foto familia del los ganadores del Campeonato de Vela Laser Radial, celebrado en el RCNT

Foto familia del los ganadores del Campeonato de Vela Laser Radial, celebrado en el RCNT

Campions autonòmics

Campions autonòmics de Vela Lleugera: S’entregaran 40 trofeus autonòmics a més de 50 esportistes en 20 classes esportives.

Campions autonòmics de Creuer: S’entregaran 8 trofeus als 7 barcos guanyadors, tripulats per més de 40 esportistes, corresponents a les diferents zones del Campionat Autonòmic de Creuer, a més del guanyador per clubs, que en el 2013 va ser el RCN València.

Fiesta de la Vela de la Comunitat Valenciana - Edificio Veles e Vents Marina Real Juan Carlos I

Fiesta de la Vela de la Comunitat Valenciana – Edificio Veles e Vents Marina Real Juan Carlos I

Reconeixements resultats nacionals i internacionals

Reconeixement Esportistes Vela Lleugera pels seus resultats nacionals i internacionals en 28 classes esportives. En total s’entregaran més de 50 trofeus .

Copes d’Espanya: Durant el 2013, 15 regatistes van pujar al podi de les Copes d’Espanya en 9 classes (2.4mR, Láser Radial, Láser 4.7, Láser estándar, Fórmula Windsurfing, Europa, F 18, Flying Dutchman i Raceboard).

Campionats d’Espanya: 40 regatistes van pujar al podi dels Campionats d’Espanya en 17 classes esportives (2.4mR, Fórmula Windsurf, Láser Radial, Láser 4.7, Láser Estándar, Slalom, Raceboard, Bic Techno. Óptimist, Europa, Catamaranes Interseries, Catamaranes Larga Distancia, Catamaranes Hobie 16, Catamaranes Clase A, Radiocontrol i Finn).

Reconeixements internacionals: 19 esportistes de la Comunitat Valenciana van puntuar entre els primers en campionats europeus i internacionals de 12 classes esportives (RS.X, Láser 4.7, Fórmula Experience, Moth, Radio control, Vaurien, Óptimist, Láser Estándar, Kitesurf, Flying Dutchman, Raceboard i Equip).

Reconeixement Creuers: En la modalitat de Creuer, 12 d’ells amb més de 70 esportistes, van collir podi en campionats nacionals. Paral·lelament també s’entregaran els premis del Memorial Juan Moreno de la Comunitat Valenciana en les seues modalitats de ORC1, ORC2 y ORC3.