Compensacions i Devolucions

Informació sobre la gestió de compensacions i devolucions pel tancament de les Instal·lacions Esportives Municipals

 

Quines són les instal·lacions esportives municipals?

 

 1. Poliesportiu El Carmen
 2. Poliesportiu Benimaclet
 3. Poliesportiu Natzaret
 4. Poliesportiu Cabanyal Canyamelar
 5. Pavelló Benicalap
 6. Pavelló Fuensanta
 7. Pavelló Malvarrosa
 8. Pavelló Font San Lluis
 9. Palau Velòdrom Lluis Puig
 10. Estadi del Turia – Tram III

 

Tràmit de devolucions de preus

En la normativa reguladora dels preus públics d’aplicació en les Instal·lacions Esportives Municipals i per la prestació de serveis de l’Organisme Autònom Fundació Esportiva Municipal, es recull en el seu Art. 15 els supòsits de devolució del preu públic satisfet.

En cas de concórrer qualsevol dels supòsits de l’art.15 per a procedir al tràmit de devolució, s’ha d’emplenar aquest formulari amb les següents dades (les dades indicades amb * són obligatoris)

ACCEDEIX AL FORMULARI 

 

Tancaments extraordinaris

A continuació, s’explica el procediment específic que s’ha de seguir per a poder compensar els serveis que les persones interessades hagen contractat en cadascuna de les instal·lacions a dalt esmentades i s’hagen vist afectades per qualsevol interrupció de l’activitat de la instal·lació per causes alienes a les persones usuàries.

Informació sobre devolucions i compensacions dels abonats de padel del Poliesportiu Benimaclet

S’informa que en els pròxims mesos es procedirà als treballs de remodelació de part del Poliesportiu Benimaclet. En esta ocasió es veuran afectades les dues pistes de pàdel.

Existeix la previsió que les obres de remodelació i construcció de les noves pistes tinguen una duració d’aproximadament 9 mesos. Per este motiu des de l’OAM Fundació Esportiva Municipal es prendran una sèrie de mesures per als usuaris que es vegen afectats.

En la Normativa Reguladora de preus públics de l’Organisme Autònom Municipal Fundació Esportiva Municipal (OAM FDM), es recull en el seu art. 17 els supòsits de devolució del preu públic satisfet.

A continuació, expliquem el procediment que has de seguir per a poder recuperar els serveis que tenies contractats amb la instal·lació.

BONO ESPORT ANUAL PISTA PADEL / TENIS / FRONTON

Si disposaves d’un bo anual, pots utilitzar-lo en altres instal·lacions, sol·licitar la devolució o compensació de la part proporcional de l’import corresponent al temps restant fins a la caducitat d’este amb les següents opcions:

Opció 1 – Ús en altres instal·lacions

Els usuaris que disposen d’un bo anual de pista de pàdel vigent, podran fer ús del mateix en les següents instal·lacions esportives mentre les pistes de pàdel romanguen tancades:

 • Poliesportiu Verge del Carmen – Beteró – C/ Campillo de Altobuey, 1
 • Poliesportiu de Dr. Lluch – C/ Doctor Lluch, s/n

Per a això hauran de contactar amb el Poliesportiu Benimaclet perquè puguen transferir el bo a la instal·lació seleccionada.

Opció 2 – Devolució

Per a això és necessari emplenar el formulari que es pot trobar en el següent formulari

ACCEDEIX AL FORMULARI 

Recorda que és necessari aportar en el formulari el n.º de compte, el rebut del pagament del bo i en cas d’haver  pagat amb targeta el tiquet del datàfon.

Opció 3 – Compensació

Per a això és necessari comunicar en la instal·lació que es vol optar per esta opció perquè en moment que es reòbriguen les pistes es torne a activar el bono.

 

RESERVES DE PISTES

Si tenies reserveua i pagueua alguna pista i no has pogut utilitzar-la a causa del tancament per les obres, tens dues opcions:

Opció 1 – Devolució

 Pots sol·licitar la devolució del preu en la pròpia instal·lació amb la targeta que vas pagar la pista. En cas que no es poguera retornar l’import en la instal·lació pots sol·licitar la devolució a través del següent formulari

ACCEDEIX AL FORMULARI 

Opció 2 – Devolució a moneder virtual

Pots sol·licitar la devolució de l’import al moneder/crèdit virtual del teu perfil. Este crèdit pots ser utilitzat per a posteriors serveis en esta o una altra instal·lació esportiva gestionada per la Fundació Esportiva Municipal.