Congressos

València, Capital Europea de l'Esport 2011

Congressos 2011

La ciutat de València va ser guardonada per l’Associació de Capitals Europees de l’Esport (ACES) amb la distinció de Capital Europea de l’Esport per a l’any 2011. Es tracta d’un reconeixement al treball de l’Ajuntament de València en matèria de promoció i foment de l’esport entre els seus ciutadans dels últims anys.

Amb motiu d’este guardó l’Ajuntament de València a través de la seua Fundació Esportiva Municipal va programar al llarg del 2011 una sèrie d’esdeveniments entre els quals es destaca la celebració de diversos fòrums científics i formatius relacionats amb l’esport dissenyats des de la vocació europea.

És desig de la Fundació Esportiva Municipal la difusió del coneixement generat amb la pràctica i l’experiència, l’estudi, el debat, l’anàlisi i les conclusions de les diferents propostes desenvolupades durant els congressos.

Esperem amb esta iniciativa contribuir a la difusió d’una activitat que cada dia resulta més bàsica per als valencians: el foment de l’esport com a hàbit de vida saludable.

 

I Congreso Europeo de Infraestructuras Deportivas

  I Congrés Europeu d’Infraestructures Esportives

I Jornadas de Derecho Deportivo, Ciudad de Valencia

I Jornades de Dret Esportiu, Ciutat de València

I Congreso Europeo del Voluntariado Europeo

I Congrés del Voluntariat Esportiu

II Congreso de Deporte en Edad Escolar

II Congréso de Deporte en Edad Escolar