Notes de premsa

Tornen les Escoles de Nadal a les Escoles Esportives de València

 • , , ,

Mentre les vacances d’estiu estan cada vegada més llunyanes, el fred i l’avanç del calendari ens recorden que cada dia està més pròxim el Nadal. El període de vacances escolars amb motiu d’aquestes festes és un moment ideal per a la realització d’activitats lúdiques i esportives a parts iguals dirigides als escolars entre 5 i 15 anys mitjançant les Escoles Esportives de la ciutat de València.

L’objectiu d’aquesta Escola de Nadal, la qual coordina de manera conjunta amb les federacions la Fundació Esportiva Municipal, és, d’una banda, completar la formació de l’alumne de les Escoles Esportives, i d’altra banda ajudar a les famílies en la conciliació de la vida familiar i laboral al mateix temps que els xicotets es diverteixen convivint amb altres xics de la seua edat d’acord amb uns valors personals i socials basats en el respecte, la igualtat i el treball en equip.

Són precisament els xiquets, juntament amb el propi esport els components principals d’aquesta Escola de Nadal, en la qual s’integren infinitat d’esports i jocs populars que es practicaran diàriament. Una atractiva oferta que serà completada per diversos tallers i que serà desenvolupada sota la direcció de monitors titulats i en instal·lacions municipals, complint amb la màxima garantia de qualitat i seguretat; és, a més, una activitat inclosa en el Programa d’Escoles Esportives Municipals dede la ciutat.

Així, es desenvoluparan quatre projectes esportius situats en quatre instal·lacions esportives municipals amb activitats multiesportives organitzades per les Federacions i Entitats colavoratives de la FDM en els Escacs, Handbol, Bàsquet, Esgrima, Hoquei i Bàdminton.

 

  • Complex Esportiu – Cultural Petxina (multiesport, 120 places).
  • Poliesportiu Cabanyal – Canyamelar (handbol, 50 places).
  • Poliesportiu Benimaclet (bàsquet/esgrima, 60 places).
  • Poliesportiu Verge del Carme Beteró (hoquei).

Les Escoles de Nadal es desenvoluparan en dos períodes setmanals. D’una banda, els dies 23, 24 i 26, 27 de desembre i, en segon lloc, 30 i 31 de desembre i els dies 2 i 3 de gener, en horari de matí i vesprada.

Les inscripcions per a apuntar-se ja estan obertes, amb la possibilitat d’inscriure’s només una setmana de les dues o ambdues. Els preus oscil·len entre els 60 i els 100 euros i alguns dels centres ofereixen servei opcional de menjador.

Per a conéixer més informació i detalls de la inscripció fes clic en els següents enllaços:

 

Per a ampliar informació

 balonmano

> Campus de Nadal de Handbol+ info

 baloncesto esgrima

> Campus de Nadal de Bàsquet / Esgrima. + info

 ajedrez

> Campus de Nadal de Multiesport. + info

 hockey

> Campus de Nadal d’Hoquei. + info