La Fundació Esportiva Municipal de València recorda les normes sobrela venda i el consum d&8217;alcohol i tabac en les Instal·lacions Esportives Municipals dela ciutat

La circular destaca, entre altres punts, la prohibició de la venda i el consum d’alcohol i tabac en recintes esportius per a majors i menors de 18 anys

La Fundació Esportiva Municipal de València ha remés a les Instal·lacions Esportives Municipals (IIDDMM) de la ciutat un recordatori de les normes vigents sobre la venda i el consum d’alcohol i tabac en estos complexos. Esta circular arreplega tres punts d’aplicació en les IIDDMM sobre l’esmentat assumpte:

1ª.- De manera general, en tot el recinte esportiu, quedarà prohibida la venda i el consum de qualsevol classe de begudes alcohòliques, tabac i substàncies estupefaents.

2ª.- Únicament quan la instal·lació dispose d’una zona habilitada (barcafetería), sempre que no es produïsca una interacció directa o contacte visual amb els espais esportius i mentre no s’estiga disputant una competició, quedarà permesa la venda i el consum de begudes alcohòliques de menys de 20 graus.

3ª.- En cap cas estarà permesa la venda, el subministrament gratuït o no i el consum de tota classe de begudes alcohòliques i tabac als menors de 18 anys.

La circular destaca, entre altres punts, la prohibició de la venda i el consum d’alcohol i tabac en recintes esportius per a majors i menors de 18 anys.

Estes normes estan sustentades en les següents legislacions: Llei 2/2011, de 22 de març, de l’esport i l’activitat física de la Comunitat Valenciana; Llei 10/2014, de 29 de desembre, de salut de la Comunitat Valenciana; i Reglament d’ús de les IIDDMM de la ciutat de València.

La Fundació Esportiva Municipal de València va convocar el passat dimarts 12 de març, a les 11.00 hores, una reunió informativa per videoconferència per a aclarir els possibles dubtes que pugueren tindre els responsables de les IIDDMM sobre la circular.