&8216;Esports al Barri’ plena d&8217;esport el barri de la Fonteta

La iniciativa de la Fundació Esportiva Municipal fomenta l’activitat física i l’esport a través d’espais multiesportius per a tota la familia

Esports al Barri va tornar el passat 20 de gener amb una nova parada, en esta ocasió en el barri de La Fonteta. Esta cita va tindre lloc en la Plaça Doctor Torrens, d’11.00 a 15.00 hores, situada en l’Avinguda Amat Granell Mesado (Militar) i, com és habitual, va comptar amb espais destinats a la pràctica de diferents esports com: hoquei, triatló, vóley, escacs, pàdel i handbol, entre molts altres, gràcies a la col·laboració de Federacions i clubs esportius de la ciutat.

D’altra banda, el suport d’El Corte Inglés va permetre que hi haguera activitats destinades als més xicotets i xicotetes, com el ja habitual contacontes. Malgrat que el programa estiga pensat per a xiquets i xiquetes, la jornada va incloure activitats per a tota la família, de tal forma que ningú va quedar exclòs d’esta jornada esportiva, que pretén involucrar a tot el veïnat.

‘Esports al Barri’ plena d’esport el barri de la Fonteta.

‘Esports al Barri’ és una iniciativa organitzada per la Fundació Esportiva Municipal nascuda l’any 2020 amb la finalitat de fomentar l’activitat física i l’esport a València, donant a conéixer l’oferta esportiva dels diferents barris que componen la ciutat.

Després de la visita al barri de La Fonteta, el programa continuarà recorrent els diferents barris de València durant tot el 2024, per a promoure l’esport de base i popular entre tota la ciutadania.