Notícies

El Velòdrom Lluis Puig reuneix els millors ciclistes en pista d’Espanya

 • ,

València acull el Campionat d’Espanya de Pista 2019 de categoria elit i sub’23, des del dia 20 fins al 22 de setembre.

El Palau Velòdrom Lluis Puig de València serà de nou l’escenari sobre el qual tindrà lloc el Campionat d’Espanya de Pista, que es desenvoluparà del 20 al 22 de setembre.

El Nacional de Pista Elit i Sub23 tornarà a reunir en la capital valenciana a les principals figures del panorama nacional de la disciplina. El torneig ja té a més dissenyat el seu programa de competició. El dijous 19 es reserva perquè tots els participants tinguen l’opció de rodar sobre el velòdrom Lluis Puig per a calibrar sensacions en la jornada d’entrenaments lliures.

El Velòdrom Lluis Puig reuneix els millors ciclistes en pista d'Espanya

El Velòdrom Lluis Puig reuneix els millors ciclistes en pista d’Espanya

La competició en si donarà començament el divendres 20 a les 9.30 hores amb la disputa de les sèries de velocitat per a homes i dones.

Com sol ser habitual, el Campionat es tancarà el diumenge al voltant de les 13:30h. amb les sempre emocionants finals de Keirin, tant masculí com femení.

Des del següent enllaç pot descarregar-se el programa de competició.

La selecció de la Comunitat Valenciana, dirigida per José Francisco Jarque, tornarà a exercir, com ja ocorreguera en el 2018, com a amfitriona i lluitarà per aconseguir un gran resultat a casa. Totes les mirades estaran posades en la selecció, no en va, el combinat autonòmic va aconseguir tancar el Nacional amb un balanç de 12 medalles: quatre ors, quatre plates i quatre bronzes. Enguany la selecció tractarà de millorar equest medaller amb els següents pistards: Óscar Pelegrí, Josue Gómez, Enrique Gandia, Raúl Granados, Alejandro Martínez, Alejandro Gómiz, Melisa Gómiz, Sandra Alonso, Mireia Orengo y Amparo Chapa.