Notes de premsa

Ja està ací l’últim número de VEM – València Esport Magazine

 • , ,

Nuevo Número de Valencia Esport Magazine

Arriba este número de VEM just a mitat camí entre les dos cites més importants de l’atletisme popular de la nostra ciutat: la Mitja Marató i la Marató València Trinidad Alfonso. Per això, i després de l’èxit de la prova dels 21 quilòmetres amb rècord mundial de l’any inclòs, hem volgut fer un xicotet homenatge al club que, junt amb l’Ajuntament, organitza ambdós proves, la SD Correcaminos que presidix el protagonista de la portada, Paco Borao. Qui, a més, és el president de la AIMS, l’associació que aglutina a totes les maratons del món. Per descomptat, la Ciutat del Running no pot estar millor representada ni pot oferir millors credencials.

A pocs dies que tinga lloc la Marató, la prova valenciana prepara el seu assalt definitiu a l‘Etiqueta d’Or de la IAAF, la màxima distinció a nivell mundial i que té a tir amb la seua actual Etiqueta de Plata, i l’èxit de participació que es preveu, així com els enhorabones que a nivell organitzatiu sol rebre. Tant de bo es complisca esta aspiració que des del Comité Organitzador, el principal patrocinador, la Fundació Trinidad Alfonso, i tots els col·laboradors i amics del projecte València Ciutat del Running es busca.

Una altra bona notícia que portem és la posada en marxa, per a goig dels nostres runners locals i visitants, és el Circuit 5K del Jardí del Túria. Una espectacular instal·lació amb totes les comoditats i avantatges per al corredor que ja està a disposició de tot el món.

I no podeu perdre-vos l’ampli reportatge que vos portem este número amb tots els esports tradicionals de la nostra terra que han copat el calendari esportiu de la ciutat en les últimes setmanes: escacs, pilota, corregudes de joies, birles o la vela llatina continuen gaudint d’una excel·lent salut, com no podia ser d’una altra manera, gràcies al suport i el suport de la Fundació Esportiva Municipal i tots els clubs i associacions que ajuden a preservar estos esports.

T’ho comptem tot, com sempre, en este últim número de València Esport Magazine