Notícies

XVII Dia de la Bicicleta

 • ,

Un any més, les bicicletes prenen els carrers de València. Serà el diumenge 22 de setembre. El 17 Dia de la Bicicleta és un homenatge a este vehicle popular, tan entranyable per a xicotets i majors. No es tracta d’una competició, no es tracta de veure qui és més ràpid: es tracta d’una jornada lúdic esportiva, una jornada de convivència i diversió, de traure la bici al carrer i fer un passeig de 10 quilòmetres pels carrers més emblemàtics de la nostra ciutat amb la nostra família o amics.

L’eixida serà a les 10.00h del matí des del passeig de l’Albereda (Pont del Reial), però des de les 9.00h es duran a terme activitats per a ciclistes.

Les Inscripcions estan obertes fins al 19 de setembre (a les 14.00h) en les plantes d’esports de El Corte Inglés. Podran participar totes les persones que ho desitgen, sense límit d’edat, prèvia inscripció. Aconseguiràs vals descomptes i sortejos d’importants regals al finalitzar la prova.

Día de la bicicleta

Día de la bicicleta

València amb bici a favor de UNICEF

Amb l’euro de la inscripció, UNICEF vacunarà a 2 xiquets contra la poliomielitis. Una raó més, si és possible, per a apuntar-te.