Notes de premsa

València espenta a Espanya als Jocs Olímpics de París

• , ,

El Poliesportiu Verge del Carme – Beteró mesura les opcions de classificació de les seleccions espanyoles d’hoquei masculí i femení

El passat 14 de gener, el Poliesportiu Verge del Carme – Beteró va acollir la segona jornada de la fase de grups de la selecció espanyola d’hoquei masculí i femení amb els partits davant Corea (2-2) i Gran Bretanya (1-0), respectivament. Totes dues seleccions jugaran la seua classificació en la tercera jornada, la femenina enfront del Canadà el dimarts a les 12.00 hores, mentre que la masculina davant Egipte, el dimecres en el mateix horari.

En categoria masculina, la selecció espanyola d’hoquei va eixir al camp del Poliesportiu Verge del Carme – Beteró amb una alta efectivitat en el primer quart del partit, mitjançant els gols de Mar Reyné i Chefo Basterra en les primeres jugades ofensives del partit.

En el segon quart, Corea va començar dominant el joc en el camp d’hoquei del Poliesportiu Verge del Carme – Beteró amb un matiner Penal Córner que va transformar Jungiun Lee per a retallar distàncies en el marcador. Aquest tipus de jugada també va servir a Corea per a empatar el partit amb el gol de Jonghyun Jang.

Aquest resultat fa que Espanya es jugue la classificació en la tercera jornada davant Egipte, el dimecres a les 12.00 hores, en el camp d’hoquei del Poliesportiu Verge del Carme – Beteró.

En la categoria femenina, la selecció espanyola d’hoquei va obtindre una victòria de prestigi davant la sisena classificada en el Rànquing FIH Mundial, Gran Bretanya, amb l’únic gol del partit transformat per Patricia Álvarez.

El Poliesportiu Verge del Carme – Beteró mesura les opcions de classificació de les seleccions espanyoles d'hoquei masculí i femení

La jugadora absoluta va realitzar una jugada individual en el minut 50 per a desfer-se del seu oponent entrant a l’àrea i creuar la bola lluny de l’abast de la portera rival. Aquest avantatge es va mantindre en el marcador fins al final amb les intervencions de la portera espanyola, Blanca Álvarez, que van valdre per a ser la millor jugadora del partit (MVP).

Aquest resultat fa que Espanya es jugue la classificació en la tercera jornada davant el Canadà, el dimarts a les 12.00 hores, en el camp d’hoquei del Poliesportiu Verge del Carme – Beteró.