Notícies

València Ciutat del Running, un nou concepte que unix les nostres carreres més internacionals

 • ,

Naix València Ciutat del Running, un concepte estratègic que pretén unir esforços en la consolidació de València com a ciutat de referència internacional en la pràctica de l’atletisme popular i de les carreres de fons.

Amb la col·laboració principal de la Fundació Trinidad Alfonso i davall l’organització de la Societat Esportiva Correcaminos i l’Ajuntament de València, la marca València Ciutat del Running aglutinarà corporativament a les proves més internacionals de la ciutat: la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, el Marató València Trinidad Alfonso i el 10k València Trinidad Alfonso que se celebra de manera paral·lela a la marató. Sent estes carreres les màximes exponents de l’atletisme popular de la ciutat, el concepte de València Ciutat del Running vol anar més enllà i fer partícips a totes les carreres que es disputen en els carrers de la capital valenciana.

Momento de la presentación de Valencia Ciudad del Running

Momento de la presentación de Valencia Ciudad del Running

La posada en marxa de la iniciativa València Ciutat del Running pretén ser un pas més en el constant creixement que la pràctica de la carrera a peu ha tingut a València en els últims anys i que s’ha reafirmat en els èxits esportius i organitzatius de la Marató i de la Mitja Marató de la ciutat, que en la seua edició de 2013 han aconseguit les etiquetes de bronze i de plata respectivament.

D’altra banda, el concepte València Ciutat del Running també busca traslladar a l’exterior les qualitats i l’oferta de València com a referència en el foment de la pràctica esportiva, sempre a la recerca del turisme esportiu participatiu, tal com s’arreplega en el Pla Estratègic de l’Esport de la ciutat.

Les condicions orogràfiques i la climatologia de València són òptimes perquè les tres principals carreres es convertisquen en un referent dins de l’àmplia oferta esportiva de la ciutat, que es completa amb la celebració d’altres 25 carreres populars durant l’any i que, en la seua mesura, es veuran reforçades i presents en la web www.valenciaciudaddelrunning.com