Notícies

Recepció de l’Ajuntament al València Club Atletisme

• ,

Hui volem felicitar el València Club d’Atletisme per aconseguir el 27é títol de la Lliga Iberdrola de Clubs de Divisió d’Honor Femenina que es va celebrar dissabte passat 11 de juny en l’Estadi Camilo Cano de la Nucia (Alacant).

Durant la jornada del cap de setmana l’equip va obtindre un total de 137,5 punts gràcies a 7 victòries, 6 segons llocs, 5 tercers i 2 quarts llocs. A més, cal destacar que Fiordaliza Cofil va aconseguir el rècord del campionat en 200 metres; Marta Serrano Azpiazu va fer rècord d’Espanya sub20 en 3.000 metres obstacles; per la seua part Evelyn Yankey Awotwi va aconseguir la marca mínima per al mundial sub20 en longitud. A més, el València Club d’Atletisme va obtindre el rècord del Campionat en relleu 4×400.

Recepció de l'Ajuntament al València Club Atletisme

A més, enguany l’equip també ha aconseguit el Campionat d’Espanya de Clubs Femení “Copa Iberdrola” en Pista Coberta que es va celebrar al febrer a Madrid dominant tota la competició guanyant huit de les tretze proves.

Amb el campionat de Lliga d’aquest cap de setmana, el València Club d’Atletisme tanca la temporada amb un altre doblet històric.