Notícies

Piscina El Carmen. Cursets de natació d’octubre a maig. Números per al sorteig.

 • , , ,

La natació és un dels esports més complets i beneficiosos per a la salut. Nadar ajuda a mantindre en forma el sistema cardio-respiratori i muscular, a més d’aconseguir una millora en la flexibilitat muscular. Per això, l’FDM ofereix cursets de natació en la Piscina del Carmen pràcticament durant tot l’any, amb l’objectiu d’afavorir la pràctica d’exercici físic entre la població.

 

 

INSCRIPCIÓ CURSETS OCTUBRE-MAIG

Una vegada finalitzat l’estiu, la piscina reprendrà la seua activitat habitual amb els cursets dels mesos entre octubre i maig. De la mateixa manera que ja es va fer amb els cursets de juny, la Piscina El Carmen assignarà les places per a aquests cursos mitjançant sorteig. 

A partir del dilluns 14 de juny, i fins al 16 de setembre, aquelles persones interessades a inscriure’s en aquests cursos poden acostar-se a la instal·lació a recollir el número per al sorteig de places.

El sorteig es realitzarà el divendres 17 de setembre i les llistes es publicaran el mateix dia al matí, tant en la instal·lació com en la web www.fdmvalencia.es. Així mateix, les inscripcions, previsiblement, es realitzaran a partir del 20 de setembre