Notes de premsa

Petxina acull aquest cap de setmana el VI Congrés Mediterrani de Ioga

 • , ,

Aquest cap de setmana -els dies 9, 10 i 11 de febrer- se celebra en el Complex Esportiu Cultural Petxina el VI Congrés Mediterrani de Ioga. I trobada, que celebra la seua sisena edició, compta amb un ampli programa d’activitats entre les quals destaquen tallers, conferències i espectacles que es desenvoluparan als llarg de les tres jornades. La nord-americana Samantha Cameron, professora i creadora de Shakti Ioga Danses, assistirà com convidada especial al congrés.

V Congreso Mediterráneo de Yoga

L’esdeveniment, organitzat per l’Institut de Ioga Mediterrani en col·laboració amb la Revista Tu Mateix, està dirigit als afeccionats al món del ioga en les seues diferents modalitats. A més de Camerón, altres referents d’aquesta tradicional disciplina participaran en el congrés a través de ponències i Master Class de les podran gaudir els assistents. Entre uns altres, destaquen noms com Javier Akerman, Agustín Pániker o Vicente Merlo.

El VI Congrés Mediterrani de Ioga donarà començament el divendres a les 19 hores en el Saló d’Actes del Complex Esportiu Petxina i s’allargarà fins al diumenge a les 14:30 hores quan tindrà lloc la clausura de la trobada amb un concert final. A més dels tallers i ponències, també hi haurà stands amb productes d’alimentació, roba i serveis per a potenciar-la pràctica d’una vida saludable.