Notícies

Obert el termini per a sol·licitar les instal·lacions esportives de la temporada 2022/23 fins al 30 de juny

 • ,

La Fundació Esportiva Municipal ha obert el termini per a tramitar les sol·licituds per a l’ús de les instal·lacions esportives de cara a la temporada 2022-23. Per a presentar esta instància només existirà un únic termini: des de l’1 de juny fins al 30 de juny de 2022.  

A partir del dia 1 de juliol, l’aplicació no admetrà noves sol·licituds, tan sols permetrà incorporar documentació a les ja presentades. El termini per a afegir esta documentació finalitzarà el 15 de setembre a les 00.00 hores.

La tramitació de les sol·licituds de temporada per a les entitats subjectes a bonificacions haurà de tramitar-se a través de la Plataforma de Gestió de Sol·licituds d’Instal·lació (PGSI) que la Fundació Esportiva Municipal habilita per a aquells que estiguen interessats. 

Les entitats que es troben registrades de temporades anteriors hauran d’accedir amb el CIF i la contrasenya que hagen establit en el moment del registre. Mentre que les noves entitats hauran de registrar-se en l’aplicació perquè puguen generar les sol·licituds. 

Pot consultar més informació des d’ací