Notícies

Nova victòria de les #RedSticks en Beteró

•

La Selecció Espanyola ha superat per 3-0 a Canadà en el seu tercer partit de la fase de grups de la Hockey World League Semi-Final que es disputa a València i ja ha aconseguit classificar-se per als quarts de final. Les de Adrian Lock han dominat al llarg dels 60 minuts i, han brillat, sobretot, en la segona mitat. A causa de la pluja el partit ha estat parat durant pràcticament una hora entre el segon i el tercer quart.

En el primer quart les de Adrian Lock han botat al camp amb la intenció de portar la iniciativa. De fet, Canadà pràcticament no s’ha acostat a la porteria de María López de Eguilaz en tot el període. Les nostres han tingut la més clara en un PC que ha forçat María Gómez en el minut 7. Lola Riera ha rematat però la portera canadenca ha pogut allunyar el perill. Abans del final dels primers 15 minuts també han intentat fer mal Carlota Petchame en una jugada per l’esquerra i Gloria Comerma per la mateixa banda.

España ganó a Canadá (Gabi Juan)

En el segon quart, les #RedSticks han continuat dominant la possessió de la bola –Han tingut fins a un 82% de la mateixa- i Canadà ha evitat el gol d’Espanya en un llançament boníssim de Lola Riera a l’eixida d’un PC. A pesar de provar-ho, les nostres no han aconseguit generar molt de perill més abans del descans i el joc s’ha refredat un punt. La passivitat dels canadencs i el temps cada vegada menys plàcida de Beteró han contagiat a les de Lock. Arribat el descans, amb les jugadores en les banquetes, la pluja ha començat a caure amb encara més força i el partit ha estat parat durant pràcticament una hora. Cap a les 20:45 el sol ha començat a eixir i les jugadores han botat al camp a calfar i, a les nou, s’ha pogut reprendre l’encontre on hi havia deixat: a punt per a començar el tercer període.

Després de la pluja, les RedSticks han eixit amb moltíssima força i en el 33′ ha arribat el premi. Després d’una gran jugada de Berta Bonastre, Rocio Ybarra ha rematat per a col·locar el 1-0 i posar per davant a les nostres. Després del gol han arribat més ocasions davant d’una selecció de Canadà completament tancada en el seu camp. Berta ha disparat al pal i Begoña García ha recuperat una bola prop de l’àrea i ha estat prop de poder definir.

Durant els últims 15 minuts s’ha repetit la tònica de tota l’encontre. Canadà arrere, i les RedSticks portant el pes del partit i tenint la possessió i les oportunitats. Berta Bonastre ha buscat una vegada i una altra la porteria rival i en una de les seues internades en l’àrea ha forçat un PC que donaria a Espanya el seu segon gol. L’especialista, Lola Riera, colpejaria per a fer el 2-0 (49′). I la cosa no acabaria ací, les de Lock, a límit de confiança, continuarien buscant el gol i en el 55′ després d’una gran jugada de Bea Pérez per la banda dreta María G. Lapoujade remataria per al 3-0.

La victòria deixa a les RedSticks amb dos victòries i 6 punts. Segones del grup a i prop d’aconseguir un bon encreuament per als quarts de final. El dimarts a les 19h, nova cita davant d’Argentina en l’últim partit de la fase de grups.

Espanya 3-0 Canadà (Rocio Ybarra, 33′ / Lola Riera, 49′ / María G. Lapoujade 55′).

Nueva victoria de las #RedSticks en Beteró

Victòries de Gran Bretanya i USA en la tercera jornada en Beteró

La tercera jornada de la València Hockey World League Semifinal se ha représ en el poliesportiu Verge del Carme-Beteró amb quatre nous partits, continuant amb la ronda preliminar que precedirà a les eliminatòries.

Davall l’amenaça de la pluja es va iniciar el partit entre Uruguai i Irlanda, amb un combinat charrúa molt més assentat que el primer dia i posant en compromisos a la selecció verda. 19 minuts tardaria O’Flanagan a marcar-los l’únic gol amb què s’arribaria al descans, però cinc minuts més tard Evans pareixia amb un altre tant la tercera derrota celeste. Així i tot, l’estrena golejadora de Stanley (i del seu combinat) va donar esperances a les americanes, que van arribar a empatar de penal córner per mediació de Vilar. Una vegada més, no obstant això, Connery trencaria la seua opció de sumar el primer triomf, a pesar de la seua evident millora de joc.

La mateixa igualtat es va viure en el Sud-àfrica – Estats Units, amb Chamberlain obrint el marcador per a les primeres. Crandall i Falgowsky remuntarien la contesa, que Sharkey i Witmer s’encarregarien de sentenciar atorgant un 1-4 final que col·loca a les nord-americanes matemàticament en quarts junt amb Alemanya i Irlanda.

El partit estrela del dia ho van protagonitzar Gran Bretanya i Argentina, que en teoria han de lluitar pel lideratge del seu grup. Les angleses van arribar a disposar d’un penal stroke en el primer quart, però Succi va detindre el llançament de Danson. El respecte per part d’ambdós va ser tal que arribarien empatades a zero al descans, però sorprenentment seria MacLeod qui posaria per davant a les britàniques. I en ple apogeu d’atac argentí, Bray aprofitaria per a marcar el 2-0 i calcar el resultat ant Espanya.