Notícies

Més de 550 ciclistes disfruten del Ciclo Cross Internacional en el cor de València

 • 

El món de la biciclota torna a copar el protagonisme de l’esport gràcies al Ciclo Cross Internacional ‘Ciutat de València’. Una prova que es va inaugurar fa trenta-un anys i que va passar a portar el nom de Ciutat de València fa vint edicions. Cal recalcar, que la dita carrera va rebre el distintiu d’esdeveniment esportiu internacional en 2010.

La característica principal de l’esdeveniment la trobem en el recorregut. És l’únic de tota Espanya completament pla. Trobem tots els requisits que enriquixen el ciclo Cross com a revoltes tancades o superfícies d’arena però sense costes empinades. Una cosa que atrau a competidors de totes les parts d’Espanya.

Han sigut 558 persones les que s’han inscrit en esta prova. Vam trobar fins a sis categories distintes: des de principiants fins a l’anomenada ronda elit on competixen les millors biciclotes a nivell nacional. En totes elles hi ha secció masculina i dona. Les jóvens promeses van demostrar a València que estan apostant per este esport. 

Más de 550 ciclistas disfrutan del Ciclo Cross Internacional en el corazón de Valencia

Más de 550 ciclistas disfrutan del Ciclo Cross Internacional en el corazón de Valencia

El ciclocross és una modalitat pròpia del nord d’Espanya que València ha acollit amb molt bon resultat. El trofeu es va celebrar en el tram IV de l’antic llit del riu Túria. El sol i li bon ambient va acompanyar a cada una de les carreres. Una prova que és puntuable per a la Copa d’Espanya de la present temporada.

Felipe Orts, de la categoria sub 23, va realitzar el millor temps creuant la meta en una hora i vint-i-dos segons. Ruiz de Larrinaga, pertanyent a la categoria elit, es va pujar al segon escaló del podi gràcies a la seua marca d’una hora i vint-i-cinc segons. En clau femenina, Aída Nuño i Lucía González van ser les vencedores.