Notícies

Magnífica actuació de les xiques del Club Gym-Val en el Campionat d’Espanya de gimnàstica artística

•

L’expedició del Club Gymval, formada per 17 gimnastes i 5 entrenadores, es va desplaçar a Càceres del 8 al 12 de Julio per a disputar el Campionat d’Espanya de gimnàstica artística femenina individual, clubs i seleccions autonòmiques.

Després de diversos dies de competicions, el club va tornar a València amb un total de 12 medalles per aparells. Gran èxit de totes les participants, fruit d’un dur any de treball.

11040511_596578573778753_646425022741015956_o

Destaquem l’actuació de Carla Cerezo e Irene Andrés, ambdós van realitzar una competició molt regular, aconseguint Carla pujar al mes alt del podium en la classificació general, proclamant-se campiona d’Espanya en nivell 2 xicotetes; mentres que Irene en la categoria nivell 4 majors va aconseguir la tercera posició també en la classificació general.

A més, la nota de dos de les integrants d’este Club, Carla Cerezo, en nivell 2 xicotetes, i Marta Hinojosa, en nivell 3 xicotetes, han contribuït que la Comunitat Valenciana es proclame subcampiona d’Espanya en categoria base.

Cal fer menció especial a la gran evolució que està experimentant el Club durant els últims anys, augmentant any rere any el nombre de gimnastes que aconseguixen la seua classificació per al nacional, a més d’una presència cada vegada major, de gimnastes del Gymval que participen en les categories de via olímpica, categories on el nivell és altíssim i participen les millors gimnastes del panorama nacional.

El Club se situa així, un any més, com un dels millors clubs a nivell nacional.