Notes de premsa

Els ciutadans podran proposar els Premis al Mèrit Esportiu Ciutat de València

 • , , ,

El 31 de maig s’obri el termini per a la presentació de candidatures als Premis al Mèrit Esportiu Ciutat de València, que enguany presenta novetats com a premis a l’Esport Escolar, al Voluntariat i a l’Esport Escolar. Una altra de les novetats és que qualsevol ciutadà pot presentar la seua proposta a la Fundació Esportiva Municipal, bé a través de Registre d’Entrada en l’Ajuntament, bé a través del correu electrònic jmbrotons@fdmvalencia.es . El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 16 de juny. En en este enllaç pots descarregar les bases.

La configuració dels premis queda distribuïda en cinc grans àrees, amb 21 guardons en total. Així, en l’àmbit d’esport de competició oficial i alt nivell, la finalitat és premiar els resultats aconseguits per la participació dels esportistes i clubs de la ciutat de València en la seua participació en les competicions oficials de màxim nivell. En esta àrea es reconeix la labor a l’esportista més destacat, a l’esportista més destacada, a l’esportista amb diversitat funcional més destacat, a l’esportista amb diversitat funcional més destacada, a l’equip o club esportiu més destacat, al fet esportiu o millor resultat a nivell internacional i a la trajectòria esportiva més destacada.

Los ciudadanos podrán proponer los Premios al Mérito Deportivo Ciudad de Valencia

Los ciudadanos podrán proponer los Premios al Mérito Deportivo Ciudad de Valencia

En matèria d’esport en edat escolar, l’objectiu residix a recompensar els jóvens esportistes menors de 16 anys que més hagen destacat en les competicions en edat escolar i reconéixer a les entitats que més es preocupen per a la promoció de l’esport en este àmbit. En esta àrea es premiarà l’esportista en edat escolar més destacat, a l’esportista en edat escolar més destacada, a l’equip o club esportiu en edat escolar més destacat i a l’entitat (associació o centre educatiu) que més haja recolzat l’esport en edat escolar.

S’han creat tres premis en l’àmbit de l’esport popular per a premiar la participació ciutadana i el suport en l’organització dels esdeveniments esportius populars que se celebren en la ciutat i en els seus barris. S’entregarà guardó a l’esportista més destacat en l’àmbit de l’esport popular, a l’esportista més destacada en l’àmbit de l’esport popular i a l’entitat, associació o col·lectiu que més haja recolzat l’esport popular.

Així mateix, en l’àmbit del voluntariat esportiu es vol reconéixer la labor que desenrotlla de forma altruista el col·lectiu del voluntariat esportiu en la ciutat de València. Es premiarà el voluntari esportiu més destacat, a la voluntària esportiva més destacada i a l’entitat, associació o col·lectiu que més haja recolzat el moviment del voluntariat esportiu en la ciutat de València.

A més, es mantenen 3 reconeixements en àmbits relacionats amb l’esport, com al mitjà de difusió que més i millor haja recolzat i difós la realitat esportiva de la ciutat, al millor article o reportatge periodístic i a l’entitat no esportiva que més decididament haja recolzat l’esport del municipi. També es continuarà entregant el Premi Amorós al Mèrit Esportiu Ciutat de València, una menció especial que es concedix a una persona física per a reconéixer la labor desenrotllada per l’esport en la ciutat de València.