Notes de premsa

Les piscines de València ofereixen la millor alternativa d’oci i esport per a l’estiu

 • , , ,

L’oferta estiuenca d’instal•lacions esportives de la ciutat, dissenyada per la Fundació Esportiva Municipal per a aquest estiu, inclou l’obertura de set piscines municipals a l’aire lliure que es mantindran al servei del públic fins al pròxim 9 de setembre. Entre la seua oferta d’activitats lúdic esportives, els espais compten amb una àmplia proposta que inclou cursos i activitats aquàtiques dirigides a persones de totes les edats i nivells i que permetran a la ciutadania combatre les altes temperatures durant els pròxims mesos. En aquest sentit, les piscines de Benimaclet i El Palmar proposen per als més xicotets i xicotetes jocs i animacions que es perllongaran durant tot el mes juliol.

Entre les 12 h i la 13 h, les piscines del Palmar i del Poliesportiu de Benimaclet ofereixen animacions per a xiquets i xiquetes de fins a 16 anys. Així mateix, els pròxims dilluns 16 i 23 de juliol en la piscina del Palmar es podrà gaudir de classes dirigides d’aquadisco i aquazumba respectivament. Per la seua banda, la piscina de Benimaclet proposa als menors sessions dirigides d’aquadisco el dia 17 i aquazumba els dies 24 i 31 de juliol. A més, en horari vespertí -entre les 16:30 h a 17:30 hores- els més xicotets podran refrescar-se a ritme de aquazumba en el got d’ensenyament del Poliesportiu de Benimaclet els dies 19 i 26 de juliol.

Al marge de les activitats, ambdues piscines municipals compten amb horari de bany lliure que va des de les 12 h fins a les 18.45 h en Benimaclet –dilluns a divendres-, i de 10:15 h a 21 h -dissabtes, diumenges i festius-, mentre que en El Palmar, els horaris d’ús lliure són de 10:15 h a 20:30 h -dilluns a divendres- i d’11 h a 19 h, els dissabtes i diumenges.

En el Parc de l’Oest disfruta els divendres de juliol i agost de festes tematitzades nocturnes

Festes nocturnes en les piscines de Benicalap i Parc de l’Oest

D’altra banda, com cada any, la Piscina Parc de l’Oest organitza setmanalment festes temàtiques que acullen cada divendres actuacions musicals en directe, espectacles i jocs en l’aigua per a gaudi dels assistents. Tot açò en horari de 21 a 01:00 hores.

En aquesta línia, el divendres 20 de juliol la temàtica de la celebració gira entorn de la música “dance”. Sota el nom “Nit de Swing”, es podrà fruir de les actuacions de Psycho Swing Band i la sessió musical de DJ Mexito. A més, també hi haurà classes de paddle surf, kayaks i unflables.