Notes de premsa

Les activitats gratuïtes de la platja de la Malva-rosa es prorroguen fins al 29 de setembre

 • , ,

El bon acolliment que ha tingut entre els ciutadans, a més de les condicions meteorològiques, permeten que es prolongue el termini

Les activitats gratuïtes de la Platja de la Malva-rosa que organitza la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València es prorrogaran fins al 29 de setembre, coincidint amb la finalització de la Setmana Europea de l’Esport que tindrà lloc a la ciutat de València. El gran acolliment per part dels ciutadans i ciutadanes, així com les bones previsions meteorològiques, han provocat que es prenga la decisió d’allargar aquestes fins a finals d’aquest mes.

Les modalitats d’aquestes activitats dirigides, que es desenvolupen en la instal·lació de volei platja de la Platja de la Malva-rosa, es mantenen respecte al calendari d’estiu. Els usuaris podran continuar practicant ioga, fitness llatí, pilates, GAP i taitxí, així com esport salut enfocat també per a la Tercera Edat.

L’horari es manté de dilluns a diumenge, però es modifiquen els torns i les seues respectives classes per a adaptar-ho a l’horari de llum solar. A més, la volta al treball després del període vacacional condiciona que les sessions s’hagen de reduir per a optimitzar les hores disponibles i puguen acollir el major nombre de persones. Pel que, tant el torn de matins com el de vesprades, disposaran de dues classes amb una hora de duració cadascuna.

Les sessions començaran tots els dies a les 9:00 hores i finalitzaran a les 11:00 hores. A les vesprades les classes dirigides seran de 18:00 a 20:00 hores, encara que aquestes podran veure’s modificades pels diferents nivells de llum. Conforme avanç el mes de setembre les hores de llum aniran disminuint i per tant hi ha la possibilitat que l’horari es veja afectat. Respecte al cap de setmana, els dissabtes mantindran el mateix horari que de dilluns a divendres, amb sessions de matí i vesprada.

No obstant això, el diumenge les activitats gratuïtes només estaran disponibles al matí, aprofitant el volum de gent que freqüenta la Malva-rosa. No hi haurà sessió vespertina, ja que el nombre d’usuaris a la platja descendeix a causa de la jornada laboral.