Notícies

La Selecció Holandesa d’Hoquei tria el Poliesportiu de Beteró per a la seua preparació

 • , ,

La Selecció Holandesa d’Hoquei, actual subcampiona olímpica, ha decidit realitzar una concentració en les instal·lacions del Poliesportiu Verge del Carme – Beteró de València. Esta selecció representa a un país on les fitxes federatives d’hoquei són equiparables a les de futbol, sent un dels països de l’hoquei per excel·lència.

L’equip holandés va arribar a València divendres passat 13 de desembre, i deixarà la ciutat el divendres 20 de desembre. Durant una setmana entrenarà en les instal·lacions del Poliesportiu Verge del Carme – Beteró, seu de l’hoquei valencià, realitzant dos sessions diàries davall les ordes del seu seleccionador Paul Van Ass.

beteró, selección holanda, hockey

La Selección Holandesa.

Comptar amb una de les millors instal·lacions d’hoquei a Espanya, unit al bon clima de la ciutat atrau a molts equips i seleccions de països centreeuropeus a València en estes dates. Durant el mes de febrer seran molts els equips que visiten la nostra ciutat, gràcies a què la Federació Valenciana d’Hoquei facilita molt este tipus d’esdeveniments o concentracions, ja que organitza transport, allotjament i turisme, si així ho requerixen els diferents equips.

beteró, selección holanda, hockey

Entrenamiento en Valencia.

Info:  www.fhcv.es