Notes de premsa

La II València Cup Girls homenatja llegendes del futbol femení amb un partit d’exhibició al Jardí del Túria

 • ,

La segona edició de la València Cup Girls celebra aquest dijous 30 de juny un partit d’exhibició per a homenatjar llegendes del futbol femení. El partit començarà aquesta vesprada a les 20:30 hores en el Camp de Serranos, on es reuniran jugadores que han sigut pioneres en els inicis d’aquest esport i amb el qual es pretén donar visibilitat a totes les dones.

Per a aquest partit ‘All Star’ s’espera a jugadores com Tere Saurí, María José Casamayor ‘Gullit’, Ana Hernández ‘Petit’, Empar Broch, Ángeles Olmeda, Laura Ots, Rosa Castillo, Ruth García, Lucía Llano, María Fernández, Sonia Prim, Paula Arnal, Marivía Simó, Irene Polo, Cristina Estévez, Carmen Nebot o Sandra Guerrero, entre altres noms.

Aquesta exhibició està emmarcada dins del trofeu de futbol internacional València Cup Girls que va arrancar el dimecres 29 de juny amb una jornada intensa de nou partits, repartits en tres dels quatre camps del Jardí del Túria: els de Serranos, Pont de Fusta i Exposició.

En el quadre de F-8, sub12, el Levante es va imposar al Sporting Plaza Alger d’Alacant per un marcador de 4-1. Per la seua part, el partit entre el Marítim i el Cheste se’l van adjudicar les primeres per un resultat de 1-0 per a coliderar amb les granota.

Ja en els quadres de F-11, començant pel grup 1 sub’14, el Malilla va caure davant el Marítim per 0-4 mentre les nòrdiques del VJS Vantaa (Finlàndia), primer equip internacional a participar en la València Cup Girls, es van adjudicar el triomf per 7-0 davant el Villanovense de Badajoz. En el grup 2, imparell, el Llevant va aconseguir la victòria davant el Tavernes Blanques (13-0); l’SPA d’Alacant va descansar.

En categoria sub’16, en el grup 1, el CD Colegio Diocesanos (Àvila) es va imposar al Sporting Almàssera per 8-0 mentre no es va moure el marcador en el partit programat entre el Club Unión Zona Norte (Madrid) i el Tavernes Blanques. En el grup 2, les extremenyes del CF Villanovense van guanyar davant les valencianes del Quart de Poblet (4-0). En aqueix mateix quadre, va haver-hi victòria del Torrevieja davant l’SPA d’Alacant (4-2) en un partit de rivalitat alacantina.