Notes de premsa

La Fundació Esportiva Municipal destaca la importància de la pràctica esportiva en el Dia Internacional de l’Esport

 • ,

La Fundació Esportiva Municipal de València commemora el Dia Internacional de l’Esport amb una campanya que pretén remarcar els valors associats a l’esport, al mateix temps que es promou la pràctica d’activitat física entre la població general.

El 6 d’abril és el dia acordat per Nacions Unides (ONU) per a sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància de l’esport, especialment, quant al desenvolupament i la pau. Aprofitant aquesta jornada, l’FDM vol posar èmfasi en tots aquells aspectes positius que es vinculen amb la pràctica esportiva. Després d’uns últims anys marcats per la pandèmia provocada per la Covid-19, l’esport ha jugat un paper fonamental com una font de benestar i salut.

La Fundació Esportiva Municipal destaca la importància de la pràctica esportiva en el Dia Internacional de l’Esport

La Fundació Esportiva Municipal destaca la importància de la pràctica esportiva en el Dia Internacional de l’Esport

Jornada especial d’Esports al Barri

Enguany, amb motiu d’aquesta celebració, la Fundació Esportiva Municipal ha organitzat una edició especial d’Esports al Barri que tindrà lloc demà a la vesprada en l’Espai Esportiu Marítim, situat al carrer Doctor Lluch a l’altura de l’encreuament amb el carrer Pescadors.

L’esdeveniment, en tractar-se d’una ocasió especial, es desenvoluparà a la vesprada de 17 a 20 hores i, com en anteriors edicions, inclourà activitats dirigides a xiquetes i xiquets de totes les edats, amb presència d’esports com a pàdel, judo, handbol, ball, karate, hoquei o psicomotricitat.

La Fundació Esportiva Municipal de València commemora el Dia Internacional de l'Esport

La Fundació Esportiva Municipal de València commemora el Dia Internacional de l’Esport

Com en cada edició d’Esports al Barri, també incorporarà activitats dirigides per a adults, de tal forma que tots i totes puguen gaudir i celebrar una data tan assenyalada com és el Dia Internacional de l’Esport.

Campanya en xarxes socials

L’organisme autònom que impulsa i gestiona l’esport a la nostra ciutat aposta de nou per acostar-se a la ciutadania mitjançant les xarxes socials per a promoure l’esport a València. Es pretén reconéixer l’esport com una activitat que fomenta valors com són la resiliència, la superació, la solidaritat, el respecte o la igualtat.

El 6 d'abril és el dia acordat per Nacions Unides (ONU) per a sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància de l'esport

El 6 d’abril és el dia acordat per Nacions Unides (ONU) per a sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància de l’esport

El dia 6 d’abril l’organisme compartirà en les seues xarxes socials un cartell commemoratiu i a través dels seus comptes de Facebook, Twitter i Instagram realitzarà diferents publicacions amb l’objectiu de sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància de la pràctica esportiva.

La façana de l’Ajuntament lluirà una pancarta

A més, els dies 5 i 6 d’abril la façana del consistori valencià lluirà una pancarta que recordarà la celebració del Dia de l’Esport, donant-li un protagonisme i visibilitat especial a aquesta efemèride.