Notes de premsa

La Fundació Esportiva Municipal de València reprén les recepcions individuals als guanyadors dels XX Premis al Mèrit Esportiu

 • , ,

La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, rep als guardonats com a reconeixement a les seues carreres esportives i el seu treball en suport de l’esport popular

La Fundació Esportiva Municipal (FDM) ha représ la ronda de recepcions individuals, iniciada el mes de gener passat, gràcies a la millora de la situació sanitària que permet continuar amb aquesta iniciativa. Es tracta d’una acció la finalitat de la qual és felicitar de manera personal a cadascun dels guanyadors de la vintena edició de la gala dels Premis al Mèrit Esportiu, celebrada el passat 21 de desembre.

Així mateix, aquestes recepcions serveixen per a posar en valor el treball realitzat en 2019 per aquests esportistes i les seues trajectòries professionals i es duran a terme, igual que l’anterior vegada, aplicant totes les mesures d’higiene i seguretat que estableix el protocol en matèria de prevenció enfront de la Covid-19.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de València i presidenta de la FDM, Pilar Bernabé, considera aquestes trobades individuals “com una manera de posar en valor a totes i tots els guanyadors dels Premis al Mèrit Esportiu, les seues carreres esportives i els seus assoliments. Mereixen tot el nostre reconeixement”.

 

César Molins y Juanma Romero, guanyadors del premi al mitjà que millor ha difòs la realitat esportiva de la ciutat

 

En aquesta segona ronda, Bernabé ha rebut, en primer lloc, als periodistes de Super Running de Llevant Televisió, César Molins i Juanma Romero, premi al mitjà de difusió que més i millor ha secundat i difós la realitat esportiva de la ciutat. Amb ells ha compartit uns minuts i els ha donat l’enhorabona pel seu treball.

 

Ana Moya, esportista en edat escolar amb discapacitat més destacada

 

Després, ha sigut el torn de l’esportista en edat escolar amb discapacitat més destacada de 2019, Ana Moya i de l’Equip Dragon Boat Marina València BCS-ACS, com l’associació que més ha donat suport a l’esport popular.

 

Equipo Dragon Boat Marina Valencia BCS-ACS, entitat que més ha donat suport a l’esport popular

 

Finalment, la regidora d’Esports ha rebut a Izan López, premi a l’esportista amb discapacitat en edat escolar més destacat.

 

Izan López, esportista amb discapacitat en edat escolar més destacat