Notes de premsa

Cap de setmana a patins i amb cavalls

 • , ,

Els amants de la velocitat sobre rodes de patins té una cita imprescindible este diumenge, a partir de les 9:30 hores, amb la XVI Patinada Popular Ciutat de València, un esdeveniment que porta deixant empremta en el món del patinatge a València des de l’any 2000. Les seues primeres edicions quasi més de 15 anys, consisteix en un recorregut pels carrers del nucli urbà de la ciutat, però estos últims anys s’ha traslladat a la moderna zona de la Marina Reial.

La Patinada. Ven a disfrutar de un día de patines.

La Patinada. Ven a disfrutar de un día de patines.

Per a inscriure’s i participar en la patinada popular hi ha de termini fins al divendres 19, a les 14 hores, en les plantes d’Esports dels centres de El Corte Inglés. A més de la patinada, hi ha diverses activitats i exhibicions al llarg de tota la jornada.

patinada_2015_cartel

D’altra banda, este cap de setmana té lloc Fiecval 2015, l’edició XXI del Saló del Cavall València, organitzat per Precval, i que reunirà del 8 al 21 de juny en les instal·lacions del Club Equitecnic de Bétera a tots els representants d’este important sector eqüestre i esportiu.

Fiecval. Cita fundamental del mundo del caballo en la Comunitat Valenciana

Fiecval. Cita fundamental del mundo del caballo en la Comunitat Valenciana

La cita serà, a més, el VI Campionat d’Europa de Cavalls PRE (Pura Raça Espanyola), i comptarà amb nombroses activitats i exhibicions de domadura clàssica, paraeqüestre, Alta Escola i espectacle nocturn. Tot un món entorn del cavall com a protagonista.