Notes de premsa

Este estiu… Fes Esport amb Nosaltres en la Platja! (i gratis)

 • , , ,

Amb l’arribada de l’estiu i la multitudinària presència de veïns i visitants en les platges urbanes de la ciutat de València, la Fundació Esportiva Municipal ha posat en marxa una sèrie d’activitats esportives de caràcter gratuït per a totes les persones.

Les activitats triades són totes de caràcter participatiu i gratuït, celebrant-se sessions de Ioga, Pilates, Taichí, Zumba, CrossFit i Body Pump, i tindran lloc al llarg de l’estiu junt amb les pistes municipals de Vòlei platja de la platja de la Malva-rosa al llarg dels set dies de la setmana.

Este verano haz deporte con nosotros en la playa de manera gratuíta

Este verano haz deporte con nosotros en la playa de manera gratuíta

S’aprofitaran les primeres hores del matí i les últimes de la vesprada, per a evitar la intensa exposició solar. D’esta manera, els horaris d’estes activitats, d’una hora de duració, seran les 9:30 i 10:30 hores, i després a les 18:30 i 19.30 hores, alternant dos sessions de matí o de vesprada tots els dies, menys els dissabtes, que hi haurà quatre sessions en matí i vesprada.

D’esta manera, els dilluns a la vesprada es practicarà Palissa i CrosFit, deixant pas al Ioga i Pilates el dimarts de matí. Els dimecres a poqueta nit serà el torn de Zumba i Body Pump, mentres que els dijous arriba el torn de Taichí i Pilates. Els divendres vesprada serà Zumba i CrossFit, i el dissabte es podrà triar entre Ioga i Zumba, al matí, o Zumba i Body Pump a la vesprada. La setmana d’esport participatiu en l’arena finalitzarà el diumenge al matí amb Taichí i Zumba.