Notes de premsa

Els treballadors de la Fundació Esportiva Municipal reben el premi als valors de l’esport en la gala dels Premis Super 2023

 • , ,

El premi va ser recollit per Rafa Alexandre i Mª Eugenia Hernández en representació dels 255 treballadors de la Fundació Esportiva Municipal

Els treballadors de la Fundació Esportiva Municipal de València van rebre la nit del 18 de desembre en la Gala dels Premis Super 2023, que es van presentar en el Club Diari Llevant, el premi als valors de l’esport pel seu treball patrocinant i fent créixer les diferents opcions esportives a la ciutat de València.

Els treballadors de la Fundació Esportiva Municipal de València van rebre la nit del 18 de desembre en la Gala dels Premis Super 2023.

Els treballadors de la Fundació Esportiva Municipal de València van rebre la nit del 18 de desembre en la Gala dels Premis Super 2023.

Este premi va ser recollit per Rafa Aleixandre i Mª Eugenia Hernández, en representació dels 255 treballadors tant d’oficines com dels poliesportius que tots els dies de l’any donen el millor de si mateixos per l’esport valencià.

Amb una xarxa de més de 140 instal·lacions esportives, 11 d’elles de gestió directa, i uns 150 esdeveniments esportius a l’any, València s’ha convertit en una referència a nivell nacional i internacional en l’esport, gràcies al treball i dedicació de tots els treballadors de la Fundació Esportiva Municipal durant els últims 42 anys.

Este premi va ser recollit per Rafa Aleixandre i Mª Eugenia Hernández, en representació dels 255 treballadors tant d'oficines com dels poliesportius.

Este premi va ser recollit per Rafa Aleixandre i Mª Eugenia Hernández, en representació dels 255 treballadors tant d’oficines com dels poliesportius.

La seua vocació de servici públic, sent peça fonamental en la creació del teixit associatiu de l’esport valencià, mereix este reconeixement.