Notes de premsa

El passat 20 de juny, es va celebrar una reunió informativa sobre la manera d’actuar en les IIDDMM en les onades de calor per a aquest estiu

 • , , ,

Dimarts passat 20 de juny de 2023 al matí es va celebrar en el saló de conferències del Complex Esportiu Cultural Petxina una reunió informativa sobre les onades de calor i la manera d’actuar en les instal·lacions esportives municipals.

A la reunió van assistir més de 70 persones (directors d’instal·lacions, coordinadors de campus esportius, etc.) i van participar tècnics del Servei Esportiu de la Fundació Esportiva Municipal, del Servei de Sanitat i del Servei de Prevenció de Riscos Laborals de l’Ajuntament de València.

En la jornada es va repassar el “Protocol d’alertes meteorològiques per a la seua aplicació en les instal·lacions esportives municipals i esdeveniments esportius que es desenvolupen en via pública de la ciutat de València”, posant l’accent en l’apartat relacionat amb les altes temperatures (onades de calor).

A més, es va informar els assistents sobre “El colp de calor”: Símptomes i causes. Recomanacions per a previndre el colp de calor en les instal·lacions esportives municipals.

Es recull a continuació la documentació de la jornada per a la seua consulta:

Se recoge a continuación la documentación de la jornada para su consulta:

En el següent enllaç podràs trobar més informació sobre aquest tema i material gràfic: https://shorturl.at/tALQ2