Notícies

El Club de Patinatge Ciutat del Túria celebra els seus èxits en Petxina

 • 

La ciutat de València compta amb nombrosos clubs amb enormes èxits en les seues diferents disciplines. I un d’ells és el Club de Patinatge Ciutat del Túria, que tancava 2014 amb nombrosos èxits i medalles individuals en les diferents categories de les diverses disciplines d’este esport, a més dels triomfs col·lectius, entre ells el segon lloc en la 1a Lliga Nacional de Clubs en categoria masculina i el quint lloc en xiques.  

Club de Patinaje Valencia.

Club de Patinaje Ciudad del Turia.

Per este motiu, els representants d’esta entitat esportiva, encapçalaments per Eugenio Landete, entrenador de l’equip i president del club, i junt amb el president de la Federació Valenciana de Patinatge de Velocitat, Sergio Alamar, van visitar esta setmana la Fundació Esportiva Municipal, on van ser rebuts per Cristóbal Grau, Regidor d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de València.

En esta obligada visita a la ‘Casa de l’Esport’ valencià, no podien faltar molts dels protagonistes d’estos èxits esportius. El propi Eugenio Landete va encapçalar la comitiva de patinadors que van collir nombrosos títols i premis el passat exercici amb Jordi López, Roberto Martínez, Borja Martínez, Borja Navarro, Sergio García, Marta Maiques, Manel Robla o Pilar Santafe. Entre tots, van compartir les seues experiències i èxits amb Cristóbal Grau en esta agradable i distesa visita en què el Regidor d’Esports es va interessar pel seu èxits aconseguits i la salut d’este esport a l’alça en la nostra ciutat.

Fruit del bon treball del Club de Patinatge Ciutat del Túria, fins a tres membres d’esta entitat de la ciutat van ser citats pel seleccionador nacional per al Campionat d’Europa de categoria Senior i Júnior A i B. Així, Jordi López, Borja Navarro i Sergio García seran els membres d’este club que van representar a la ciutat de València en esta rellevant cita a Alemanya el passat agost del 2014.