Notícies

El Circuit porta a prop de 5.000 persones a recórrer el barri de Natzaret en el seu XI Volta a Peu

• ,

La tornada del X Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars Ciutat de València va tornar a constatar l’interés que desperta l’atletisme popular en la ciutat de València. Prop de 5.000 atletes han disfrutat este matí d’una carrera de 6.010 metres pel barri marítim de Natzaret.

Per tercer any consecutiu, Jaouad Oumellal va ser el vencedor de la prova, després de creuar la línia de meta amb un temps de 18:03. El marroquí s’ha imposat a Adil El Hand que, en esta ocasió, ha hagut de conformar-se amb la segona plaça, després de completar el traçat en 18:14. El tercer lloc ha sigut per a Luis Félix Martínez, amb un crono de 18:30.

Venció Oumellal.

En categoria femenina, Raquel Landín s’ha tornat a adjudicar el triomf (també va guanyar esta carrera en 2012 i 2013) al creuar l’arc de meta amb un temps de 21:20. Miriam Gregori i Sheila Simao han completat el podi, després de finalitzar la prova amb un temps de 22:22 i 22:53 respectivament.

I entre els corredors, moltes mares que han disfrutat del Dia de la Mare fent esport i disfrutant de la seua afició entre amigues o família.

Madres y corredoras.

La pròxima cita del X Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars Ciutat de València arribarà el 15 de juny amb la V Carrera per la salut ‘Junts Podem’.

Ací podeu consultar la classificació completa.

I ací veure i descarregar la Galeria de fotos d’esta prova.