Notícies

El Circuit Divina Pastora València arranca amb força i passió en Galápagos: 7.410 corredors

• ,

Era una de les cites més esperades i l’ocasió no va defraudar. Un total de 7.410 corredors es van presentar puntuals al seu retrobament amb el Circuit Divina Pastora de València, que estrenava la desena edició amb una renovada Carrera de Galápagos.

Als 8.000 dorsals fixos, es van sumar més de 1.700 inscripcions per a esta carrera de forma individual per a aconseguir el rècord de participació que demostren la fidelitat i passió que desencadena el circuit de carreres entre els corredors valencians.

galapagos, circuito valencia

A punto de dar la salida.

I més en una primera prova que obri una nova edició de deu cites en els barris de València. En esta ocasió amb un nou traçat de 6.005 metres, amb ràpides rectes per les avingudes de Tres Creus, del Cid i Tres Forques, i que va coronar els grans favorits del circuit com a vencedors en esta primera prova, amb els triomfs de Jaouad Oumellal i Raquel Landín

Oumellal, vencedor de la prueba.

El primer va creuar la línia de meta amb un temps de 18:18. Per darrere, va entrar Mohamed Ayman Stitou, amb un temps de 18:32 i a cinc segons d’este, Luis Félix Martínez, amb 18:37. Per la seua banda, Landín va véncer amb un temps de 20:49. La segona plaça en dones va ser per a Miriam Gregori amb 21:56 i va completar el podi Cristina González, amb un crono de 22:08.

Disfruta de la nostra galeria de fotos de la XVI Carrera Galápagos.

Pots consultar ací la classificació completa de la carrera.