Notes de premsa

El Campus d’Estiu de Petxina es prolonga a setembre

 • , , ,

La Fundació Esportiva Municipal aportarà 2.000 euros en beques per als xiquets de famílies més necessitades, a més de la instal·lació

La Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València presenta com activitat extraordinària al setembre el Campus Multideportivo Petxina, que organitza junt amb el C.A Ciutat Vella.

El campus oferta un total de 100 places per torn per a xiquets i xiquetes d’edats compreses entre els 6 i els 14 anys. El calendari de cada torn és del dimarts dia 1 de setembre al divendres 4 i del dilluns 7 al dimecres 9 de setembre. La duració serà de set hores i mitja diàries.

Campus  Multideportivo Petxina - septiembre 2015

Campus Multideportivo Petxina – septiembre 2015

La Fundació Esportiva Municipal, a més de prestar les instal·lacions esportives municipals, aporta 2.000€ en beques per a aquells xiquets de servicis socials amb necessitats especials. Amb això es possibilitarà matricular a un total de 14 xiquets per a ambdós torns, totes amb servici de menjador.

D’esta manera s’espera pal·liar els efectes de la crisi, donant alternatives i solucions a aquells xiquets que necessiten ajuda per a poder accedir a l’oci i a l’esport a l’estiu, i, sobretot, garantir-los la suficiència alimentària.

Les instal·lacions en què s’emmarca no són altres que les del Complex Esportiu Cultural Petxina (sales de jocs, biblioteca, restaurant menjador, pista multiesportiva, piscina coberta, etc.) i les Instal·lacions del Estadi del Turia.

Campus  Multideportivo Petxina - septiembre 2015

Campus Multideportivo Petxina – septiembre 2015

Este campus atén a les desenes de peticions de pares i mares que després d’acabar les activitats dels mesos d’estiu busquen un servici de qualitat per als seus fills fins que de començament el curs escolar. I, a més, suposa continuar promovent l’esport entre els més menuts de la casa.

Per a més informació:
Web: http://goo.gl/4UQHLE
Tlfno.: 96.205.73.03