Notes de premsa

El 26 Mitja Marató València estrena la seua Etiqueta Or amb rècord femení i de participants

 • , ,

El 26 Mitja Marató Trinidad Alfonso València ha estrenat la seua Etiqueta Or batent el seu rècord de participació, amb més de 13.000 corredors, i amb el rècord femení de la prova, aconseguit per l’atleta kenyana Peres Jepchirchir, actual campiona del món de la distància, que amb un temps d’1:07:09 ha rebaixat en més de 20 segona l’anterior marca femenina de la cita.

La ciutat ha amanecido pintada amb la línia daurada que hi ha marcat el camí als atletes que han pres l’eixida en l’avinguda del Port i que han creuat la meta junt amb el Cobert número 2 del Port de València després de cobrir els 21.097 metres de la prova, que ha recorregut els espais més emblemàtics de la ciutat.

Kosgei Kibet MMVTA 2016

El vencedor de la prueba, Kosgei Kibet, entrando en meta

La Mitja Marató Trinidad Alfonso València ha sigut la primera prova amb l’Etiqueta Or que hi ha disputat a Espanya, i que ha acabat amb un altra dada històrica: 11.768 corredors han creuat la línia de meta d’una carrera en què els cinc primers classificats han baixat de l’hora. En xics, el vencedor ha sigut el kenyà Stephen Kosgei Kibet (59:27), seguit de Mustapha El Aziz amb 59:29 i Edwin Kipsang Rotich en tercera posició amb 59:32.

AFAV rep 11.768 euros per l’acció d’Euro Solidari

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso ha recaptat 11.768 euros per a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de València (AFAV), quantitat que correspon a l’euro que dóna la Fundació a una entitat per cada corredor que creua la meta. Es tracta d’un reconeixement a l’esforç que es traduïx en una ajuda social per a organitzacions sense ànim de lucre.