Notes de premsa

Esport i salut es donen la mà aquest estiu a la platja de la Malva-rosa

 • , , ,

Les activitats gratuïtes tenen una hora de duració, es realitzen en els horaris de menor exposició solar i estan disponibles fins al 31 d’agost

Com tots els anys la Fundació Esportiva Municipal posa a la disposició de tots els ciutadans i ciutadanes una sèrie d’activitats gratuïtes que es realitzen a la platja de la Malva-rosa, en les instal·lacions de vóley. Tenen una hora de duració, es realitzen en els horaris de menor exposició solar i estaran disponibles fins al 31 d’agost.

Ioga, Pilates, Taitxí, Fitness Llatí, GAP, Cross Trianing, Condicionament Físic i les Activitats per a la 3a edat són les activitats que es poden gaudir sol o en família ja que totes elles són aptes per a menors acompanyats d’un tutor, adults i persones de la 3a edat.

Les activitats de Ioga, Pilates i Taitxí t’ajudaran a millorar el nivell general de l’estat físic ja que amb elles milloraràs la postura corporal, enfortiràs la musculatura, aconseguiràs major elasticitat i alleujaràs els dolors crònics i musculars, entre altres múltiples beneficis.

Per a poder realitzar Ioga hauràs d’acudir a les instal·lacions de vóley de la platja de la Malva-rosa en horari de dilluns i divendres de 9 a 10 hores, els dilluns de 20.30 a 21.30 hores, els dimecres de 19.30 a 20.30 hores i, els diumenges de 8 a 9 del matí. D’altra banda, Pilates es realitza en horari de dilluns i divendres de 10 a 11 hores del matí, i els dimarts i els dijous de 9 a 10 hores i, els divendres de 20.30 a 21.30 hores. Finalment, Taitxí s’efectua els dimecres i els dissabtes de 8 a 9 del matí i de 9 a 10 hores, i els dimecres de 20.30 a 21.30 hores de la vesprada.

D’altra banda, les disciplines de Fitness Llatí, GAP, Cross Training i/o Condicionament Físic t’ajudaran a enfortir els músculs, millorar la coordinació, reduir l’estrés, augmentar l’autoestima i el benestar psicològic, millorar la circulació i reduir la depressió.

Fitness Llatí es desenvoluparà els dilluns i dissabte de 19.30 a 20.30 hores, els dimarts i dijous de 20.30 a 21.30 hores de la vesprada, els dimecres i dissabtes de 10 a 11 del matí i, els diumenges en horari de 9 a 10 hores. No obstant això, GAP tindrà lloc els dimarts i dijous de 19.30 a 20.30 hores de la vesprada i cross *training es realitzarà els dissabtes a última hora de la vesprada, de 20.30 a 21.30 hores, i els diumenges de 10 a 11 del matí. Finalment, els grups de Condicionament Físic es desenvoluparan els dilluns i els dimecres de 8 a 9 del matí.

Finalment, les Activitats per a la 3a edat redueixen el risc de caigudes habituals i permeten que la persona major es moga amb més soltesa, millora el sistema immunològic i alguns estudis indiquen que fer exercici regularment disminueix el risc de patir demència. D’altra banda, redueix els factors de risc per a desenvolupar malalties cardiovasculars, insuficiència cardíaca i/o accidents cerebrovasculars. A més, pot reduir la diabetis tipus 2, millorar l’humor i l’autoestima, per la qual cosa redueix el risc de depressió i també s’evita l’obesitat, el sobrepés i, augmenta les relacions socials.

Aquesta activitat es realitzarà els dimarts i dijous en horaris de 8 a 9 i de 10 a 11 hores del matí i, els divendres de 19.30 a 22.30 hores.