Notes de premsa

Esport, diversió, valors,… tot això i molt més als Campus d’Estiu

 • , , , , ,

La Fundació Esportiva Municipal oferta les Escoles Esportives d’Estiu, que donaran inici al mes de juny, coincidint amb l’inici de les vacacions escolars.

Bàsquet, bàdminton, hoquei, karate, waterpolo… Quasi 5.700 xiquetes, xiquets i joves de València gaudiran, des del mes de juny, dels Campus d’Estiu organitzats per la Fundació Esportiva Municipal.

La posada en marxa d’estes escoles esportives estivals respon a un doble objectiu. D’una banda, el més evident, afavorir l’activitat física i els hàbits saludables entre les més xicotetes i els més xicotets. D’altra banda, ajudar les famílies a conciliar durant el període vacacional de les i els menors. Amb esta finalitat, els campus estaran en marxa durant tot l’estiu, amb un ampli horari i, fins i tot, servici de menjador.

Les Escoles Esportives d’Estiu es desenvoluparan, en la seua majoria, per torns setmanals, durant els mesos de juny a setembre, distribuïdes en un total de 12 instal·lacions municipals, totes elles situades a la ciutat de València.

Campus d'estiu. Clic per a descarregar tota la informació.

Campus d’estiu. Clic per a descarregar tota la informació.

A més, amb la condició d’arribar a totes les famílies, l’FDM oferix places a les Escoles Esportives d’Estiu des de 20€.  I un 10% de les places totals estan bonificades per la Fundació Esportiva Municipal, en coordinació amb els Servicis Socials Municipals, i es destinen a xiquetes i xiquets en risc d’exclusió social.

Als campus, xiquetes, xiquets i fins i tot adolescents –en alguns es permet la inscripció de menors fins a 18 anys– poden continuar perfeccionant el treballat durant el curs escolar a les Escoles Esportives. No obstant això, el més important que es pot aprendre en estos espais transcendix el tècnic i també el lúdic. L’ensenyament més valuós té a veure amb el respecte, la convivència i l’esforç, valors esportius que s’intenten traslladar a les xiquetes i els xiquets.

Campus d’Esitu. Descarregar tota la informació.