Notes de premsa

Cap de setmana poliesportiu a València

 • ,

Aquest cap de setmana València comptarà amb diferents esdeveniments esportius que tindran lloc en diversos punts de la ciutat. El ventall poliesportiu ens porta partits i competicions de diverses modalitats esportives com el 2n Campionat d’Espanya de Colpbol, el Big Ioga Festival 2018 o, per als més menuts, el circuit de bàsquet Plaza 3X3 Caixabank.

2n Campionat d’Espanya de ColpBol

L’activitat esportiva donarà començament el divendres amb l’arrancada del 2n Campionat d’Espanya de Colpbol que es perllongarà fins al diumenge 24 de juny. La fase final i la semifinal d’aquesta competició tindran lloc en el poliesportiu municipal de Natzaret durant la jornada dominical. La València Colpbol Cup 2018 introdueix en aquesta segona edició una nova categoria, la cadet, que es suma a les tradicionals d’aleví i infantil.  

Plaza 3×3 Caixabank

El dissabte 23 la Plaça de l’Ajuntament de València acollirà el circuit de bàsquet Plaza 3×3 Caixabank. L’esdeveniment esportiu, dirigit a joves aficionats al basket, pretén potenciar els aspectes lúdics i educatius d’aquesta modalitat esportiva, fent-la propera als participants. La iniciativa ha sigut impulsada per l’Ajuntament de València, a través de la seua Fundació Esportiva Municipal, i la Federació Espanyola de Bàsquet amb el suport de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana.

Big Yoga 2018

Com a colofó al cap de setmana poliesportiu tindrà lloc, el dissabte i el diumenge, el Festival Big Ioga 2018. Durant dues jornades l’esplanada de la Marina de València acollirà masterclass de diferents modalitats de ioga, que seran impartides per mestres de reconegut prestigi, així com conferències, tallers i showscooking.