Notícies

Arranca l’any esportiu amb la 10K València Ibercaja

 • 

València inaugurava un nou any runner amb la 10k València Ibercaja i ho feia per tot el gran, amb més de 13.000 atletes inscrits dels quals 10.838 van travessar la meta i tota l’energia de Chimo Bayo.

La prova que aconsegueix la seua onzena edició és el primer dels més de 130 esdeveniments esportius que tindran lloc a València durant aquest 2019.

Una carrera que estrenava l’etiqueta Bronze de la IAAF (Associació Internacional de Federacions d’Atletisme), el segon lloc en el rànquing de les millors carreres de 10K d’Espanya segons l’RFEA i un nou traçat homologat per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA) i la IAAF.

I va aconseguir els seus objectius, batent el rècord masculí i femení, de la prova a càrrec dels etíops Chala Ketema (27:23) i Tsehay Gemechu (30:15), així com el rècord del món per a majors de 55 anys a càrrec del vitorià Martín Fiz (31:36) i el rècord d’Espanya femení amb Trihas Gebre (31:39). 

La prova tindria també el seu vessant solidari, en aquesta ocasió col·laborant amb l’Associació Asperger València – TEA així com activitats infantils com Milla Menors i el 10Kids.

Una gran jornada d’atletisme popular per a començar un gran any esportiu en el qual fer esport amb nosaltres.