Notícies

Arranca la segona edició de la València Cup Girls

 • 

El millor futbol femení es torna a donar cita a València amb la segona edició de la València Cup Girls, que enguany reuneix 64 equips provinents de més de cinc països.

El tret d’eixida serà hui dimarts 28 a les 20:30h en la Sala d’actes del Complex Cultural-Esportiu Petxina, amb motiu de la presentació als mitjans de comunicació, i la inauguració del torneig amb la presència dels clubs i jugadores, institucions que donen suport a aquest esdeveniment, així com marques i l’organització.

La pilota començarà a rodar demà dimecres 29 de juny, amb els partits de la fases prèvies, fins a la disputa de les finals el dissabte 2 de juliol. La ciutat obri els braços per al desenvolupament d’aquest campionat de futbol base femení, que es disputarà en instal·lacions municipals de la Fundació Esportiva Municipal i els clubs que les gestionen. I l’artèria principal d’aquest esdeveniment esportiu serà el Jardí del Túria: Camp de Futbol Tram II, Camp Pont d’Assot, Camp de Serrans i Camp de L’Exposició)

El torneig es dividirà en quatre categories d’edat: xiquetes menors de 12 anys (G12), xiquetes menors de 14 anys (G14), xiquetes menors de 16 anys (G16) i xiques menors de 19 anys (G19). Esportivament, el torneig es divideix en dues fases: Una primera fase en la qual en cada categoria es formaran grups de quatre conjunts, que jugaran entre ells pel sistema de liguilla. I una fase final, tant play off A com play off B, en la qual es disputaran eliminatòries fins a definir els guanyadors. D’aquesta manera, a cada equip se li garanteix la disputa d’un mínim de quatre trobada.

El torneig homenatjarà referents del futbol femení amb un partit d’exhibició. La València Cup Girls llançarà un ‘All Stars’ en reconeixement global a les futbolistes que van posar els fonaments dels temps actuals del futfem. Aquest partit se celebrarà el pròxim 30 de juny, a les 20.30 hores, en un dels camps (Serrans), on es desenvoluparà tota la competició del torneig de futbol base femení internacional.


Per a aquest partit ja han confirmat la seua participació jugadores com Tere Saurí, María José Casamayor ‘Gullit’, Ana Hernández ‘Petit’, Empar Broch, Ángeles Olmeda, Laura Ots, Rosa Castillo, Ruth García, Lucía Llano, María Fernández, Sonia Prim, Paula Arnal, Amanecer Climent, Irene Polo, Cristina Estévez, Carmen Nebot o Sandra Guerrero, entre altres noms que s’aniran sumant en les pròximes dates.

Pots consultar tota la informació en la web de la València Cup Girls