Notícies

5.463 corredors estrenen el nou traçat homologat de la I 5K Never Stop Running

 • ,

Fouad Benzeroual se ha proclamat este matí vencedor de la carrera Never Stop Running “Nunca te rindas”, la prova més ràpida de les cinc que fins ara s’han disputat del Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars Ciutat de València.

Amb un temps de 14:48, l’atleta del Mediterránea Guadassuar s’ha imposat al seu company d’equip, Hicham Ettaichmi que ha creuat l’arc de meta en 15:01. Esta és la segona victòria de Benzeroual en este Circuit després que guanyara la carrera José Antonio Redolat, celebrada el passat mes d’abril. Per darrere d’ells, Nacho Giménez que ha detingut el crono en 15:06.

Vencedor de la I 5K Never Stop Running.

Vencedor de la I 5K Never Stop Running.

En categoria femenina, mateix podi que en la passada carrera del Circuit. Marta Esteban, amb un temps de 16:39, s’ha adjudicat el triomf demostrant, una vegada més, que no té rival. L’atleta del Serrano Club de Atletismo suma així la seua quarta victòria en este Circuit. Raquel Landín, amb 18:02, ha sigut segona, mentres que la tercera plaça ha sigut per a Mª José Casinos (18:13). Miriam Gregori ha hagut de conformar-se amb un Quart posat a l’acabar en 18:24.

Llegada Marta Esteban.

Un total de 5.463 corredors han finalitzat esta primera edició de la carrera Never Stop Running “Nunca te rindas”, el primer 5000 en ruta homologat per la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana. La prova, a més, ha tingut un caràcter lúdic amb l’actuació del grupo Les Arcs en la meta.

El Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars Ciutat de València torna el pròxim 21 de juny amb la VI Volta a Peu al Levante UD, una carrera de 5.760 metres que finalitza en l’estadi granota. Esta serà l’última prova abans de les vacacions estivals.

Clasificació.

Galeria fotogràfica.

Fotografías: José Royo.