Notes de premsa

València es prepara per a la Copa Juvenil d’Hoquei

 • 

Les instal·lacions del Poliesportiu Verge del Carmen-Beteró i el camp annex de Tarongers seran l’escenari que acullen del 5 al 8 de desembre la XVII Copa d’Espanya Juvenil d’Hoquei de categoria masculina i femenina.

Aquest esdeveniment, que organitza el València Club d’Hoquei  amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal, comptarà amb la presència de 16 equips nacionals (8 femenins i 8 masculins) entre els quals destaquen tres equips valencians amb presència en totes dues categories: el València CH, CH Xaloc i Giner dels Rius. 

Les instal·lacions del Poliesportiu Verge del Carmen-Beteró i el camp annex de Tarongers, seran testimonis de partits de màxim nivell en categoria juvenil. Fins a sis equips valencians participaran de l’esdeveniment.

Els partits es disputaran sense públic, complint amb la normativa sanitària vigent. No obstant això, i per a poder acostar aquest esdeveniment a tots els interessats, el València Club d’Hoquei retransmetrà en streaming tots en els partits disputats en el camp de Beteró.

Continua online els resultats de cada partit

D’igual manera, tota la competició també podrà seguir-se de manera online a través d’aquest enllaç:

CATEGORIA MASCULINA:

https://www.rfeh.es/competiciones/copa-espana-juvenil-masculino-hierba/

CATEGORIA FEMENINA:

https://www.rfeh.es/competiciones/copa-espana-juvenil-femenino-hierba/