Notícies

València comptarà amb cinc canals per a la pràctica d’esports nàutics a les seues platges

 • 

La ciutat de València comptarà des d’aquesta mateixa setmana amb cinc canals nàutics per a la realització d’activitats aquàtiques a les platges del Perellonet, Malva-rosa, Cabanyal i Pinedo.

Aquests cinc canals seran d’accés per a la realització de diferents esports aquàtics i estaran oberts fins al pròxim 15 de setembre, excepte l’abalisament de la platja de Pinedo que es mantindrà fins al 15 d’octubre, sent així el canal que més prolonga el seu període operatiu.

  
Esports tan sol·licitats i amb tanta afició a la ciutat de València com el kite surf es podran realitzar en la zona nord de la platja del Perellonet, en la part nord, mentre que el canal nàutic que fins l’any passat s’havia situat en aquesta mateixa zona passa la zona sud de la mateixa platja, tots dos fins al 15 de setembre.

Un any més, la platja urbana del Cabanyal també oferirà la possibilitat de practicar esports nàutics al costat de l’Espigó de la Marina de València i romandrà a la disposició dels usuaris fins al 15 de setembre.

La platja del Perellonet i la platja Malva-rosa també comptaran amb sengles canals per a les activitats nàutiques. Un a la platja a la Malva-rosa, situada enfront del Pavelló Municipal Malva-rosa, i un altre a la platja del Perellonet, situada al sud de la Gola.
A més, estarà el canal ja esmentat de la platja de Pinedo que romandrà obert fins al 15 d’octubre i compta amb una amplitud de 80 m i se situa a una distància de 400 m de l’espigó.

L’FDM ha sol·licitat l’autorització per al muntatge d’aquests cinc canals nàutics, segons el que es disposa en l’autorització de la Demarcació de Costas a València de 16 de maig de 2019, per a la pràctica d’activitats nàutiques d’aquest estiu 2020.

Informació dels Canals Nàutics i de Kite Surf