Notícies

València acollirà la quarta edició de la Colpbol Cup 2020

 • 

La quarta edició del campionat d’Espanya de Colpbol s’ha presentat aquest matí a la sala de premsa de la Fundació Esportiva Municipal del Complex esportiu i cultural Petxina. El torneig tindrà lloc del 19 al 21 de juny a València i Meliana i reunirà els millors equips de Colpbol del panorama nacional.

A l’acte han acudit la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Pilar Bernabé, el director general d’Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moyà, alcalde de Meliana, Josep Riera, així com el creador d’aquesta modalitat esportiva i director tècnic del campionat, Juanjo Bendicho.

“Si ens orgullecemos de la nostra ciutat per haver aconseguit entre tots que se situe com un referent d’esport tant dins com fora de les nostres fronteres, més hem de sentir-nos quan es parla del colpbol, un esport autòcton de la nostra ciutat que cada dia es torna més important en l’àmbit nacional, prova d’això és aquest campionat d’Espanya, així com el creixent interés internacional” assegurava Pilar Bernabé, regidora d’Esports, durant la presentació del campionat.

El colpbol és un esport creat en 1997 per Juanjo Bendicho, de caràcter col·lectiu, mixt i inclusiu d’invasió, disputat per dos equips mixtos de set jugadors, els pilars fonamentals dels quals, que defineixen la seua essència, són la cooperació total entre companys i la coeducació entre tots els membres del joc.