Notes de premsa

Últims dies per a inscriure’s a les escoles municipals de la ciutat de València

 • ,

El mes vinent d’octubre tornen els entrenaments de pilota valenciana de les Escoles Municipals organitzades per la Fundació Esportiva Municipal, per la qual cosa ja s’estan completant els grups d’entrenament de l’Escoles Municipals de pilota valenciana dels col·legis i instituts de la ciutat de València.

En la modalitat esportiva de pilota, per a tancar un grup és necessari un mínim de 6 alumnes inscrits i un màxim de 12. Els grups que ja estiguen complets començaran els seus entrenaments a l’octubre, mentre que els grups que no es completen, quedaran unes setmanes oberts fins que es puguen completar. Les inscripcions, es poden realitzar a través de les AMPAs dels centres educatius o en la Federació de Pilota Valenciana.

De moment les escoles i instituts que han aconseguit confeccionar grups i que començaran a entrenar el dia 1 d’octubre són: Borbotó, IES Patraix i l’IES Maritim. Mentre que, els col·legis de Ballester Fandos, Ciutat Artista Faller, Gaspar Gil Polo, Santa Teresa, La nostra Senyora del Carmen i Tomas de Montañana, estan a l’espera de tancar els seus grups, per la qual cosa encara es poden inscriure alguns alumnes.

Una de les mesures principals que s’establirà consisteix en la reducció de la grandària mínima de cadascun dels grups amb la finalitat que la proporció existent entre els monitors i el número dels seus alumnes siga menor. Així, el nombre mínim d’alumnes i alumnes perquè es forme un grup serà de 10 respecte als 12 de l’any passat, facilitant que hagen més grups i aquests siguen d’una grandària més reduïda.

D’altra banda, una altra de les novetats de les Escoles Esportives d’enguany consisteix en el fet que s’ampliarà l’oferta esportiva amb la incorporació de set noves modalitats que són judo, rem, pàdel, taekwondo, colpbol, muntanyisme i esport per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Punxa ací per a consultar el programa d’Escoles Esportives 2020.