Notes de premsa

Tot venut: la Marató València obri llista d’espera

 • , ,

La prova ha tancat les inscripcions a deu mesos de la seua celebració i obrirà en uns dies llista d’espera per a corredors interessats. Per a la Mitja Marató València queden unes 1.500 places.

La Marató València Trinidad Alfonso EDP ha venut els 30.000 dorsals disponibles per a la seua pròxima edició que tindrà lloc el 6 de desembre de 2020 quan falten encara 10 mesos per a la seua celebració i menys de tres mesos després d’obrir inscripcions. Igual que l’any passat, l’Organització obrirà en els pròxims dies una llista d’espera amb la qual poder donar cabuda a corredors interessats segons vagen produint-se baixes per diferents motius de participants ja inscrits.

Per al seu 40 aniversari, la Marató València va ampliar el seu nombre de dorsals disponibles fins a 30.000 (5.000 més que en 2019) dividits en tres trams de preus de 60, 80 i 100 euros. El primer bloc de 10.000 dorsals es va posar a la venda l’endemà de la prova i es va esgotar en menys de 48 hores, mentre que el segon, de la mateixa quantitat, es va acabar nou dies després.

La prova ha tancat les inscripcions a deu mesos de la seua celebració i obrirà en uns dies llista d'espera per a corredors interessats. Per a la Mitja Marató València queden unes 1.500 places.

La prova ha tancat les inscripcions a deu mesos de la seua celebració i obrirà en uns dies llista d’espera per a corredors interessats. Per a la Mitja Marató València queden unes 1.500 places.

L’any passat, la prova va penjar el cartell de no hi ha dorsals a la fi del mes de juny, quasi sis mesos abans de la prova, per la qual cosa l’Organització, a càrrec de la SD Correcaminos i el Ajuntament de València, va decidir eliminar el 10K València Trinidad Alfonso i ampliar places per a la marató. Per tercer any consecutiu s’esgoten els dorsals per a la millor marató d’Espanya, segons l’RFEA, i el primer a aconseguir l’Etiqueta Platí de World Athletics.

Dorsal Platinum

Aquells que s’han quedat sense dorsal encara compten amb una última oportunitat per a participar en l’edició més especial de la Marató València, ja que la prova va traure a la venda fa uns dies cent Dorsals Platinum per a celebrar la distinció platí de World  Athletics. Es tracta d’una nova modalitat de participació en la prova que inclou una quota benèfica especial per a Save The Children –entitat solidària de 2020– i nombrosos extres com a accés a la zona VIP, pontxo postcarrera, participació en el Breakfast Run, etc.

La Mitja Marató segueix els seus passos

Les 20.0000 inscripcions per a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP, que tindrà lloc el 25 d’octubre, també funcionen a molt bon ritme. Al desembre es va tancar el primer tram d’inscripcions, amb 10.000 dorsals, i actualment queden prop de 1.500 dorsals disponibles perquè penge el ‘sold out’.

La Mitja Marató València compta amb l’al·licient de formar part del nou circuit SuperHalfs, que reuneix les millors proves internacionals de la distància i que s’estrena enguany, quan València Ciutat del Running acull la 30é edició del millor mitjà marató d’Espanya el pròxim 25 d’octubre.