Notícies

Torna la pilota valenciana amb la celebració del Campionat Autonòmic de ‘Pilota Grossa’

 • 

L’II Campionat Autonòmic de Pilota Grossa comença aquesta setmana en les localitats de Parcent, Ondara, el Abdet i Campanar, llocs on es disputaran les fases prèvies.

Enguany podrem gaudir de les categories sènior, veterans, mixta i femenina. Les que es disputaran al llarg de quatre caps de setmana, des del cap de setmana del 12 de setembre fins al del 3 i 4 d’octubre, en el qual es disputaran les finals en la localitat de Parcent.

Entre el 12 i 13 de setembre es disputaran les fases prèvies a les seus nomenades anteriorment. Després d’aquestes partides podrem conéixer als jugadors que disputaran la fase de huitens de final en la categoria sènior i els que passaran a quarts de finals en la categoria veterans.

Més tard, el 19 i 20 de setembre, podrem viure a Ondara els huitens de finals de la categoria sènior, mentre que els quarts de finals tindran lloc a Manuel. Els jugadors que guanyen en aquesta fase tindran l’oportunitat de poder jugar la fase d’habitacions de finals i semifinals en la localitat del Abdet el cap de setmana del 26 i 27 de setembre.

En la fase de semifinals se sumaran també les categories femenines i mixtes, les quals duraran dues setmanes.Finalment, el primer cap de setmana del mes d’octubre es viuran les grans finals del campionat en la localitat de Parcent, on podrem veure als equips que millor rendiment hagen tingut durant la competició en totes les categories.