Notícies

Torna el tennis a València amb la Lliga Mapfre

 • 

El club de Tennis València serà la seu aquest pròxim cap de setmana de la seguda cita de la Lliga Mapfre, que es disputarà del 17 al 19 de juliol en les instal·lacions del Club amb la presència de huit tennistes espanyols top100 ATP en aquest torneig que organitza la Real Federació Espanyola de Tennis al costat de el club de Tennis València i la Fundació Esportiva Municipal com a patrocinadors locals.

Aquest esdeveniment s’ha organitzat en dues dates de competició per als tennistes: la primera, el passat cap de setmana en el Vall d’Hebron i l’esdeveniment que se celebrarà aquesta setmana en el club de Tennis València (17-18-19 de juliol). Com a novetat, el torneig podrà comptar amb aforament limitat en les graderies i mesures de seguretat contra el coronavirus.

Presentació de la Lliga Mapfre en el Club de Tennis València

Els tennistes ja confirmats són Pablo Carreño, Albert Ramos, Roberto Carballés, Carlos Taberner, Mario Vilella, Jaume Munar i Pedro Martínez, i Pablo Andújar. Els huit participants estaran dividits en dos grups capitanejats per Carreño i Ramos.

A partir d’aquest divendres es jugaran quatre trobades cada dia (tres individuals i un doble), sumant un punt per victòria el divendres, dos punts el dissabte i tres el diumenge. Gana l’equip que abans aconseguisca arribar als 13 punts. En cas d’empat després que es juguen els 12 partits, es donarà per vencedor a l’equip que haja guanyat l’últim partit del diumenge.

Un format similar a la Copa Davis

El format i les regles de cada trobada s’assemblen a les de la Copa Davis amb tres partits individuals i un doble en el qual cada jugador ha de disputar un mínim de dos partits individuals durant els tres dies que dura el torneig.

Les alineacions de dissabte i diumenge s’anunciaran a les 12 hores del migdia del propi dia de joc. A més, el torneig també comptarà amb una modalitat en cadira de rodes, amb mateixes dates i seus que la masculina. La categoria femenina es disputarà durant els findes de setmana del 18 i 19 de juliol en Platja d’Cércol, el 25 i 26 a Castelló i l’1 i 2 d’agost en Els Gorschs (Barcelona).