Notícies

Obligacions fiscals i Mort Sobtada: pròximes jornades en Petxina

 • , ,

El Complex Esportiu i Cultural Petxina, la casa de l’esport valencià, serà la seu de dos interessants jornades d’esport durant les pròximes setmanes.

Ambdós jornades són gratuïtes fins a completar aforament.

Nous reptes de l’associacionisme esportiu de base. Obligacions administratives, fiscals, laborals i comptables

D’una banda, el món de l’associacionisme esportiu de base està en estos moments immers en un moment d’una certa preocupació, a causa de la publicació de l’estudi elaborat pel CSD, la inspecció del Treball i Seguretat Social i la Tresoreria General de la Seguretat Social, que proposen regularitzar la relació laboral dels treballadors de clubs i associacions esportives sense ànim de lucre per mitjà d’un contracte a temps parcial en els casos que procedisca.

Nuevos retos del asociacionismo deportivo de base. Obligaciones administrativas, fiscales, laborales y contables

Nuevos retos del asociacionismo deportivo de base. Obligaciones administrativas, fiscales, laborales y contables

Amb la finalitat d’informar els equips directius de les organitzacions esportives locals sense ànim de lucre sobre estos continguts i sobre altres obligacions (no sols laborals, sinó també administratives, fiscals i comptables) la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb el Grup d’Assessors Internacionals ADADE ha organitzat esta jornada tècnica el 4 de juny.

Jornada Sobre Mort Sobtada i Esport

D’altra banda, la Jornada Sobre Mort Sobtada i Esport, organitzada per l’Hospital de Manises, abordarà este rellevant tema sobre la salut i precaució en l’esport, amb diferents xarrades i exposicions en la vesprada del pròxim 9 de juny. Diversos metges d’este centre exposaran el seu coneixement en este tema tan important, abans de tancar la jornada amb una taula redona. 

Jornada sobre muerte súbita y deporte

Jornada sobre muerte súbita y deporte