Notícies

Obertes les inscripcions a la Mediterrània Triatló 2020

 • 

La carrera Mediterrània Triatló 2020 ha obert el procés d’inscripcions per a la prova de València, així com al circuit de manera conjunta, en la qual serà la quarta edició del triatló popular més multitudinari de la Comunitat Valenciana.

La competició, presenta nova imatge corporativa en la seua edició més internacional, té com a objectiu per a enguany la consolidació de la marca com a referent del triatló a la Comunitat Valenciana. El groc, verd i roig seran a partir d’ara colors protagonistes, representant a cadascuna de les seus del circuit: València, Castelló i Alacant.

La ciutat de València serà a més seu oficial de la Copa del Món de Triatló i una de les últimes proves puntuables per a Tòquio 2020, que obrirà el calendari els dies 1, 2 i 3 de maig amb 3 versions disponibles: Supersprint (350m natació, 10 km ciclisme i 2,5 km carrera a peu), Sprint (750m natació, 20 km ciclisme i 5 km carrera a peu) i Olímpic (1.500m natació, 40 km ciclisme i 10 km carrera a peu) i la possibilitat de competir de manera individual o per parelles.

L’elit de l’esport competirà en la distància olímpica el dissabte 2 de maig a la vesprada. Així, en ple any olímpic, València es converteix en ciutat protagonista, a l’ésser aquesta Copa del Món una de les últimes proves classificatòries per a Tòquio 2020. De nou el triatló popular valencià compartirà cap de setmana amb els millors atletes del món, en un ambient 100% olímpic. 

Després de València es disputarà la prova de Castelló que s’amplia com a novetat a dos dies, el 4 i 5 de juliol, mentre que tancarà el circuit la ciutat d’Alacant els dies 26 i 27 de setembre. A més, Mediterrània Triatló premiarà als clubs amb major nombre de participants en el circuit amb 1.900 € en premis en metàl·lic: 1000€ per al club més nombrós, 600€ el segon i 300€ el tercer.

D’altra banda, els participants que disputen 3 triatlons en 3 ciutats diferents, bé en modalitat única o en combinada, puntuaran per a la classificació final de Mediterrània Triatló., mentre que el lliurament de premis tindrà lloc en l’última seu, Alacant.