Notes de premsa

Obertes les inscripcions a la III Volta a Peu Runners Ciutat de València de 2020

 • , ,

La següent prova del XVI Circuit de CarreresPopulars de València del pròxim dia 29 de març tornarà a tindre com a escenari el litoral marítim de la nostra ciutat.

Aquesta serà la tercera prova puntuable Circuit, organitzada conjuntament pel Club Runners Ciutat de València juntament amb la Fundació Esportiva Municipal, al que se suma la col·laboració de la Fundació Trinidad Alfonso, Intersport, Serrano, Coca-Cola i El Corte Inglés.

Aquesta carrera té la peculiaritat que és una prova diferent al que estem acostumats en el Circuit ja que el recorregut, al llarg dels més de 5 quilòmetres de traçat, combinarà asfalt i arena. Així, es dóna la possibilitat de córrer amb la mar Mediterrània a escassos centímetres dels participants i sentir la brisa marítima.

L’eixida, a les 9.00 hores, tindrà lloc en el Passeig Remor, a l’altura del carrer Doctor José Juan Dómine, 12, (enfront del cobertor nº2).

A partir del primer quilòmetre la carrera cursarà per l’asfalt del Passeig Marítim fins aproximadament el km 2’5, on després de donar una corba de 180 graus, les corredores i corredors entraran en l’arena de la platja de la Malva-Rosa per a buscar la riba al costat de l’aigua. Des d’ací i fins al km 4’5 la carrera discorrerà en paral·lel a l’aigua per una arena compactada que no farà disminuir massa el ritme de carrera. El més dur de la prova serà eixir de la riba per a buscar de nou el passeig marítim. Ací els 200 metres d’arena blana posaran a prova la resistència dels corredors. Finalment, la carrera prosseguirà en paral·lel al canal d’aigua de la Marina de València, passant per davant de l’edifici Veles e Vents i acabant a l’esplanada enfront de l’edifici EDEM després de completar 5.570 metres.

 

Participa d’una manera més tranquil·la al teu ritme

Com en totes les proves del Circuit existirà la modalitat de marxa a peu o nòrdica per a totes aquelles persones que vulguen fer el recorregut d’una manera més tranquil·la, sense preocupar-se de posicions o marques. Aquesta modalitat és apta per a totes les edats.

 

Inscripcions categories menors 14 anys

Es podran realitzar fins al dijous 26 de març, a les 20.00 hores, en la pàgina Web oficial www.deportevalencia.com/carreras  o fins a arribar a les 300 inscripcions previstes per a aquesta modalitat.

 

Inscripcions generals (limitades a 2.000)

Es podran realitzar fins al dijous 26 de març, a les 20.00 hores, en la pàgina Web oficial www.deportevalencia.com/carreras  o fins a arribar a les 2.000 inscripcions previstes per a la carrera.

Import de cada tipus d’inscripció:

Carrera adults: 2,55€

Marxa a peu/nòrdica: 1€ solidari a favor de Goals For Freedom

Carrera de menors de 14 anys: 1€ solidari a favor de Goals For Freedom

 

Entitat solidària

Goals For Freedom és l’entitat beneficiària del Circuit l’any 2020.

Goals For Freedom és un projecte educatiu que s’imparteix a través de la pràctica del futbol i que es desenvolupa en el continent africà, concretament a Uganda.

A València usen les patxangues de futbol en el camp Tram III del llit del riu Túria dirigides per a dones migrants, dones víctimes de violència de gènere i totes les persones amb ganes de gaudir de l’esport des dels 18 als 99 anys.

 

Per a ampliar en major detall tota la informació, pots consultar el reglament ACÍ Reglamento Runners Ciutat de València 2020